nurcakar03 Ocak04_26 valla ozaman bişey diyemem bildiğim kadarıyla piercinglerin çelikleri vücudumuza uymaya biliyor ozaman kararma oluyor bende ilk aylarda 1 gün karardığını gördüm çeliğini değiştirdim 24 saat geçmeden iyileşti yani
Vandb Ocak04_26 zorladığı içinmi çıkardınız bende karnım büyüyünce esnek olanlarından takmayı düşünüyorum ama şuan 15.haftadayım hala normal piercing le devam ediyorum
Birikii Göbek deliği kapanmıyor ben bütün hamileliğim boyunca çıkardım doğum yaptıktan sonra taktım hiç bir sıkıntı olmadı zorlamadım bile girmesi için. Eğer ki hamileyken hoşunuza gidiyorsa hamileler için pircingler var uzun çubuklu şeffaf
Xxxmelodi666 Ocak04_26 sizin bahsettiğinz o kahvelik gebelik çizgisi olmasın mı😂 o gebeliğin sonuna kdr göbek deliği altından üstünw kadr uzun bir çizgi olark çıkıyor doğumdan sonra zamanla kendiliğinden geçiyor
Ocak04_26 Xxxmelodi666 yok malesef o çizgi değil göbek deliğinin üzerinde yuvarlak fındık kadar piercing i çıkardığım yerde oldu
Birikii Ocak04_26 evet karardı yani delik olan kısmı karardı be delik göbeğim baya dışarı çıktı ama sonra o kararma da geçti göbeğimde normale döndü
Gizemlibirisi007 haftadayım ben de hala çıkarmadım. Geçtiğimiz haftasonu doktorum tüm piercingleri çıkarmanı istiyorum artık daha sonra zor olur dedi. Göbek dışında kulağımda, dilimde bir de meme ucumda var benim. Çıkartsak da kolay kapanacağını sanmıyorum, sadece kulaktakilerden şüphe ediyorum özellikle kıkırdak
Fatmanur1616 Benim de deldireli yıllar oldu bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım ama göbeğim büyüdüğü için mi anlamadım yara oldu sürekli kabuk bağlıyo ben koparıyorum furacin aldım sürüyorum umarım geçer 😣
Vandb Fatmanur1616 benimde aynı sorun oldu taşlı piercing vardı gittim düz olanla değiştirdim baskı yaptıkça yara oluyormuş bide hormonlarında etkisi vardır dedi 17.haftadayım takıyorum hala biraz büyüyünce gel esneklerden takalım dedi kapansın istemiyorum kapanırsa deleriz yine hiç problem değil dedi ama gittiği kadar gitsin bakalım