Misraf yok canım korkma ben de çoook korkarak gittim 7.ayda aşırı ağrı vardı ayağa kalkamıyordum yok dedim ben alttan muayene olmam hep kötü anlatmışlardı canım çok yanar çok acır diye çok korktum çok ilk defa alttan muayene olacaktım acilden ultrasonla baktılar geri eve döndüm. Ertesi gün ağrım hala şiddetli ve bir iki damla kan gördüm yine çook korkarak ağlayarak acile gittim alttan muayene olucam hazırım dedim erken doğum olmasından çok korktum, hiç acımadı boşuna korkutmuşlar beni, sadece elle muayene ederken saniyelik bir acı hissettim açılman yok dedi kan da yok akıntın beyaza dönmüş dedi, nts baktılar doğum sancısı da değil hiçbir şey yok dedi eve gönderdi. Bir iki gün daha o ağrıyı çektim sonra geçti çok şükür ama ne ağrısı çektim hala bilmiyorum herkes yerleşme ağrısıdır diyor normaldir günün yaklaştı diyor. İlk hamilelik olduğu için ne olsa aniden çok korkuyorum stresten de olmuş olabilir. Velhasıl bir ay geçti sekizinci aydayım asla doğumu tetiklemedi açılmayı tetiklemedi alttan muayene korkuttukları gibi bir şey değilmiş boşuna o kadar stres olmuş ağlamışım stresten ağrılar çekmişim :(