Semolinko Merhaba hanımlar bu civarlarda oturup da gittiğiniz onerebileceginiz özel yada devlet fark etmez hastane doktor önerinizi varmı.bakalim
Svlyk Semolinko medicana beylikduzu Dr.Nalan Karacaoğlu ve Dr.Ali Metin Celep gayet ilgililer. Ben Nalan hanımla doğumu gerceklestirdim😇
Elfakca Semolinko Esenyurt ta mediplus a gidiyorum Bahar hanım a gayet memnunum hatta yarın doğumum var
nazlican-44 Semolinko esenyurt tabelada özel Avrupa tıp hastanesi ruhan Şengül çok iyi Bi doktor muayene ücreti de 320 sigortasız
Ozlem1901 Semolinko 340 muayene nst 110 depo durağındaki en uygun hastene doğa hospitalde 5 ay önce 500 dü şu an kaç olmuştur bilmiyorum
[silindi] Esenyurt esencan hastanesi Ayhan yükselene gidiyorum muayene ücreti 580 lira. Doktordan çok memnunum ama doğumu orda düşünmüyorum
Annebebis Büyükçekmece mimarsinanda Perihan Önal var çok ilgili ancak randevu bulmak aşırı zor olduğu için değiştirdim şu an medilife gidiyorum Ahmet beye kendisi de gayet iyi bir doktor memnunum ben
Minikayak24 nazlican-44 oranın temizlk vs hijyenik olduğunu düşünmüyorum doğum içinde iyi biyer değil ilk oğlumda 2 3 kez gittim bıraktım şuan yine esenyurtta yeni hayat tıp merkezi var sigortalı 375 muaynesi bençm sigortam yokkende anne sigortasındiyr bişe varmış yinede sigortalı olarak giriş oluyırdu tavsiye ederim meral hanım
bengonca Ben de Beykent Üniversitesi hastanesi nazlı kılıç Çetin e gidiyorum. Çok memnunum doğum içinde orayı düşünüyorum doktorum da çok iyi