Fetus-ve-annesi Kız isimleri Almina Kutsal bölgelerde yetişen kırmızı çiçek Öztürkçe isim Sare Saf ve temiz Arapça kökenli isim Lamia Parlayan parıldıyan Arapça kökenli Meyra Parıldayan ışık Arapça kökenli Almila Kırmızı elma kırmızı yanaklı kız Öz türkçe isim Elisa Cennet kapısında bekleyen melek Arapça kökenli Mislina
Fatmanur1616 Bi türlü karar veremiyorum çok isim baktım ama kafama en çok yatan SARE ismi oldu ama hâla düşünme aşamasındayım😄😄
Mmnj Bende çok kararsızm ya 23 haftalıgz şimdiden düsünmeye başladım ama kafam kazan oldu Aden lina Almila Eylül afra Elisa Bunlar arasındayn şu an aden lina daha agır basıyor anlamı güzel ve en başından beri o isim düsündüm bilmiyorum çok kararsızım yinede
Meriva Mmnj Bizimde henüz cinsiyeti belli değil. Daha hamile kalmadan eşimle Aden düşünüyorduk anlamı internette doğru yazmıyor ama bilginiz olsun. Yalancı cennet bahçesi demekmiş. İnternette sadece cennet bahçesi yazıyor. O şekilde anlamı olduğunu öğrenince vazgeçtik
peksimetya Bi kızım var sdı Yağmur, hamileyim cinsiyeti belli değil bi kız daha olursa Damla düşünüyorum. Tek isim seviyorum 🥰