Asl-stc Guldenbrm_60 kelin ilacı olsa kendine sürermiş ben 34 haftalığım daha bulamadım içime sinen ama öneri de bulunurum Beren Aslı Ekin Bahar Selcen Selen Gökçen Akça
Tweety3437 Asl-stc Aynen öyle yaaaa Bende düşünüyorum inci ismi hoşuma gidiyor eşimden ama yanına düşünüyorum 🤦♀️
RezMom Mismila34 11 haftalık grbeyim kızım olursa ben de Mihra koymayı istiyorum ismini cinsiyetini bilmiyorum ama dahaa ☹️☹️
Basakhilal Haticekhrm kuzenimin kızı Minel yüsra cok tatlı ama minel arapçada ek olarak kullanılıyor bir anlamı yok internette yazan coğu anlam yanlış diye biliyorum:)
Ozzo Minel mihra miray Miray istedim aslında ama aslında mana olarak erkek ismiymiş o yüzden emin olamıyorum ben bu üçü arasında gidip geliyorum 😰😀
Mismila34 Ozzo Anlam itibariyle ay gibi ışık saçan demektir. Bu isim, bir ayın ilk günleri için de kullanılmaktadır. Son dönemde yaygınlaşan bu isim, kız çocuklarına verilir. Miray ismi, yumuşak başlılığı, güzel huyu temsil eder
Mirayx Ozzo ay anam oylemiymis dnsjjsjsjs ben ve çevremde hep kızlara verilmiş ama ismim çok güzeldir 😄😄
Mismila34 Mismila34 Anlam itibariyle ay gibi ışık saçan demektir. Bu isim, bir ayın ilk günleri için de kullanılmaktadır. Son dönemde yaygınlaşan bu isim, kız çocuklarına verilir. Miray ismi, yumuşak başlılığı, güzel huyu temsil eder
Ozzo Mismila34 ay gibi ışık saçan bey . Mir bey erkek demekmiş zaten o kısmı eksik kalıyor bazı sitelerde 😊