Seydacan KbraGndz ben ahşap_dekor_isimlik sayfasından kapı süsü siparişi verdim piyasaya göre çok uygun bir bak derim instagramdan canımm
KbraGndz Polyester çerçeveden istiyorum kendim yapmak istiyorum malzemelerini bulamıyorum sitelerdede biri var biri yok
Emineymen KbraGndz ınstagramda bi yer var hepsini satıyor hemde uygun polyester süs 35tl ve harfler süsler vs
omurdincerli KbraGndz resim atma şansım olsa atardım çerçevenin iç kısmı mavi alt kısmını ufak ayı ve cicekler yapıştırdım ortasında Deniz yazıyor anlatmakla pek olmuyor resimle daha iyi anlardın
Elabadeninannesi Benim kayınvalidem almş sağolsn ama el becerim olsa kendm yapmak isterdm güzel yapan bi çok arkadaşm var harika şeyler tasarlıyolar
Tugba Bende kendim yaptım eminönünden aldım mazlzemeleri. Magnetleri de eşimle beraber yaptım bebek yastığını da. Çok heycanlı yaparken ağlıyodum eşim gülüyodu bana ☺🙏🏼
merveonl Tugba bende İstanbul da otuyrurim da Eminönü'nde fazla bilemiyorum bebek icjn eşyaların nerde satıldığını nerde satılıyor 🙂🙂
Tugba merveonl canm havuzluhandan aldım ben ama o aralardada var yani lokumcuların ilersindeki sokaklarda bulabilrsin zaten sorunca hemen yönlendirir esnaf seni 😊 bende bilmeyerek gittim ama bi saatte herşeyi aldım döndüm ☺🙏🏼
Kimyagercik Ben 5 li polyester cercevemi yoksa baska bisey mi yaptirsam derken instagramda kutucumuz diye bi hesap var ordan lapi susu kiti aldim bugun gelsi hatta kendim yapcam bide sendeyapabilirsin diye bi hesap var orda o kitin yapiminida gosteriyor