BuseVeMinikleri Merhaba. 36. Haftada muayene olacağım o gün nst e de gireceğim ilk defa. Bu ikinci doğumum. Alttan muayene yapılır mı? Sezaryen olacağım.
simaymasalim BuseVeMinikleri benim sezaryen günüme 2 gün vardır 2 gün önce sabah kasık ağrısıyla gittim ntsde sancim çıktı mecburi sezaryendi Dr mecbur acilmana bakmam lazım acilman varsa bekleyemeyiz sezaryene aliriz dedi baktı acilmam varmış beklemeyelim kanala girerse zor olur dedi acil sezaryene aldılar
thebendis BuseVeMinikleri 7 gün sonra ben de sezaryenle doğum yapacağım ve sadece ultrason ile kontrol yaptı. Açıklık olup olmadığına bu şekilde baktı. Nst de sancım çok az çıktı ama genel olarak bebeğimin durumu iyi olduğu için bakılmadı.
defneveannesii_ Benim doktorum bana yapmıştı ama nst’de hafif kasılma ve sancılarım çıktığı için yapmıştı açılmam vs var mı diye bakmak için. Açılmam yoktu ama rahim ağzı yumuşamıştı doğuma hazırlanıyor rahim demişti doktorum
BuseVeMinikleri DeustchBurcu kesin çünkü ilk doğumumda sezaryen. Ssvd yapmak ister misin dedi ama kabul etmedim.
defneveannesii_ Mikoosu Vajinal ultrasonu söylüyorsunuz sanırım ama onunla yapmadı 2 parmakla yaptı sadece