Edos123 4+5 haftalık hamilelikte grip oldum benim gibi olan var mı nasıl atlattınız korkuyorum birsey olur mu bebek etkilenir mi diye
[silindi] Edos123 çok dikkat et bol vitamin meyve ye ıhlamur iç sıcak duş al istirahat et ateşine bak sürekli
Sydipk92 Edos123 tamda aynı zamanlarda o kadar ağır bir grip geçirmiştim ki ben bu yaşıma kadar öyle hastalanmamıştım yattım sadece dinlendim bol bol yattım başka yapacak bir şey yoktu çünkü doktor kontrolünde sadece 2 tane parol içmiştim yeme içme yoktu yiyemiyordum hiçte zorlamadım bebek etkilenmez korkmayın o şuan sizin yediklerinizden değil kandan besleniyor sakin bir şekilde dinlenerek geçirin bu süreci
Sydipk92 Edos123 rica ederim hiç ama hiç korkmayın bunu tüm hamilelik süreciniz için söylüyorum panik yapmayın karşılaştığınız tüm durumları sakinlikle karşılayın gebeliğimin 35+5 haftasındayım tecrübeye dayanarak söylüyorum bu süreçleri ne kadar sakin geçirirseniz sizin için daha kolay geçer 😊🌸
Esenha Hamilelikte bitki cayi icilmiyor diye biliyorum ihlamuruda doktora sorun bisey olmaz bende baya corona benzeri bisi oldum antibiyotik bile yazdi doktor kullanmadim. Bitkisel bi ilacta parolda yazmisti sadece parolu kullanarak atlattim gecmis olsun