rumeysaentt Merhaba arkadaşlaaar Hamileliğin ilk aylarında vajinal ultrason zararlı mı? Düşük vs açısından. Annem büyükler olmaz diyor bebek iyice tutunana kadar, doğruluk payı var mı? Belki bilgisi olan vardır arada kalmadım değil
Aysee1123 rumeysaentt Hayır yok. Doktor gerekli görürse yapıyor zaten riskli birşey değil elbette. Yaklaşık 5 haftalıkken yapmıştı bana doktorum saniyelik çok basit birşey. Başınıza gelecek olursa doktorunuzu dinleyin başka kimseyi değil
e_blue_sky_a rumeysaentt zararı yok vajinal muayenedeki kamera rahim ağzına değmiyormuş değse rahmi göremeyiz dedi doktorum. Ayrıca vajina var rahim ağzı var ve rahim bebek ta nerde. Düşük tehlikesi olunca esas vajinal muayene yapıp net görüyor doktorlar. Bi de şu var doktorlar çok ihtiyaç olmadıkça vajinal ultrason yapmıyorlar
Glymen rumeysaentt Doğruluk payı var bence ilk aylar da keseyi göremeyip vajinal muane yapan çok doktor var ama düşüğe ve kanamaya sebep olabiliyor
tlhmrv rumeysaentt banada baktılar bi kaç kez sorun olmayacağını söylediler olmadı da çok şükür . Eğer içine sinmiyorsa yaptırma bı hafta sonra git karından net şekilde görürler. Mantıken de şöyle değil mi eslerle birlikte de olunuyor o zman oda zararlı deyip tamamen yasaklarlardi
chefmom rumeysaentt hayır tabiki yok. Yurtdışında yaşıyorum burada vajinal muayene oluyor zaten hep. Artık Türkiye’de yavaştan bajinal muayeneye geçiyor. Daha doğru net sonuç lar alınıyor çünkü hem merak etme riskli birşey olsa zaten yapılmaz. 😇 Ve acı hissi 0. İlişkiye girmek daha çok can yakıyor bence 😂