Tugcekmr Fark etmeden çenemi kasıyorum bazen neden oluyor acaba düşünürken falan bir süre sonra fark edince dişlerim bile ağrıyor bazen bu baş ağrısına bile sebep oluyormuş doğru mu ?
QueenMother Tugcekmr bende bu yüzden de gittim dişlerim çenem o kadar ağrıyor ki dişçiye gittim dişlerini çok sıkmışsın dedi kas gevşeltici yazdı bütün dişlerim ağrıyor yemek yiyemiyorum çiğnemden yutuyorum son zamanlarda bişeye mi üzüldün can sıktın ben babamı kaybettim üç ay oldu ondan sonra oldu bende
Aasli-342874 Tugcekmr çok rahatsız ediyorsa çenenize botoks yaptırabilirsiniz massater botoks diye geçiyor diş sıkmayı önlüyor
Tugcekmr QueenMother Allah rahmet eylesin. Rabbim cennette kavuştursun 🙏🏻 Evet can sıkıcı durumlar yaşadım benimde azı dişlerim, çenem ve kaş ortası ağrıyor stresten yaşıyoruz o zaman bu durumu
QueenMother Aasli-342874 hiç duymadım canım dr sadece ilaç yazdı bunu kullan rahatlama olmazsa gece plağı al dedi onuda kullanamazsın çok rahatsız edici diyorlar
Tugcekmr QueenMother Ay ben gece plağı aldım kullandım diş doktorum banada önermişti ama hiç iyi değil gerçekten çok rahatsız edici. Benim yanağım erimişti ve gece taktığın için tükürüklerden ağız kokusu yapıyor. Uyurkende o ağzındayken ağzın ister istemez açık uyuyorsun kullanan bir arkadaşımda aynı rahatsızlıkları yaşadı boş bir şey yanağımı baya eritmişti acı verici
Aasli-342874 QueenMother gece plağı pek de işe yaramıyor sadece dişleri koruyor aşınmasın diye çoğu hasta kullanmada zorluk yaşıyor
Aybarssmom_ Ben de bu problem yıllardır var uykuda yapıyorum, uyanıkken yapıyorum 😞 tek çaresi çene botoksu 2-3 doktora gittim bu yüzden hep ona yönlendirdiler doğumdan sonra yaptırmayı düşünüyorum