Idrnm Kizlar 35+4 haftaligim ikiz gebelik, karnım sabahtan beri aşırı sertleşiyor sürekli semsert oluyor bebekler ve canım yanıyor. Normal midir acaba yoksa yarın bı doktora danissam mi bilemedim😔
Cananbzkrt Ben 35 haftalikken gece birden pit diye birsey oldu tuvalete gittim suyum geldi aniden dogum başladı ondan önce bir belirti yaşamadım. Zaten sürekli kasilmalarim oluyordu 25 haftalikken felan
Hulyakkus Tgcgkhn ben neredeyse bı hafta boyunca git gel yaptım 😂 çatı muayenesi sonrası olabilir dediler bir hafta sonra suyum gelince anladım. Uyuyordum kedim göğsüme çıkmıştı ne oluyor derken baktım alttan gidiyor damla damla 😂 hastaneye gittim doğum zamanı suyumu patlattılar sızıntı vardı sadece
Dolphin16 Tgcgkhn ishal kusma başladı ardından kasık ağrısı ile hastaneye gittim açılmam vardı tuvalete girdim pembemsi bişey gelmişti hemşireye gösterdim nişan dedi epidural almıştım hemşire suyumu doğurmadan önde patlatmıştı
Minikperi Tgcgkhn suyum hiç gelmedi doğumda patlattılar 39+5 te. Nişanım da doğumdan 5 gün önce gelmişti…
peksimetya Tgcgkhn gündüz yalancı sancılarım vardı zaten de zamanım azalıyor diye normal diye düşünmüştüm. Benimki uykumda patladı.bi kendime geldim ıslanıyorum işiyorum sandım 🤣 baktım tutamıyorum anladım ki suyum patlamış geliyor da geliyor 😁
Gmzeakky Mlke987 evet kanlı falan değildi kahve pembe falanda değil normal yumurta akı gibiydi hafif sarıya donuktu sadece ama tam degil