Duyguemreekin 17 haftalık gebeyim 60 kilo ile hamile kaldım ama şuan 56 kiloyum dr daha var gitmeme ilk gebeliğimde 3 kilo almıştım bu haftadayken var mı benim gibi olan sıkıntı mı var acaba🤔
SinemAyaz Duyguemreekin bende 4 kilo vererek basladım 6. Aydan sonra kilo almaya başladım ilk kilomun üstüne 7 kilo aldım 36. Haftadayım su an bebeğim de haftasıyla uyumlu ilk başlarda kilo vermek iyi bişey bence
Hatunnn Duyguemreekin canm haftana gore normal 25lerden sonra basliyor asil kilo alimi hatta 30lardan sonra
Zeynpatak Duyguemreekin ben de 16.haftadaydim 60 kiloyla basladim hala 60 im doktora sordum senin kilo alip almaman onemli deil bebegin gelisimi cok guzel biz bebekle ilgileniyorz dedi . Takma canim yani bebek onemli olan
Ysmn23 Irmakdkm ay canım aynymsz bende 66 ile kaldım 70 olmuşum 23 haftalıgim doktor normal dedi ama kilo almak istemiyorum ya😊
Yagmurerol Duyguemreekin yarin 19 haftalik olucam, 1 kg aldim😃 oda başlarda vermistim onun ustune aldim yani almamis oldum😀
Duyguemreekin İlk gebeliğimde 11 kilo aldım toplamda bunda hiç bi belirti yok endişelendim 😞 bu arada cinsiyet öğrendiniz mi kızlar
Duyguemreekin yesimmmmm bana da erkeğe benziyor dedi Perşembe tekrar gideceğim hayırlısı olsun bir kızım var
Unalbirgul Duyguemreekin ben 32 haftalığım sadece 5 kilo alabildim yiyorum da nereye gidiyo anlamıyorum