18122022 40 haftadayım ağrım filan olmuyor doğumu nasıl başlatırım yapıp faydasını gördüğünüz seyler oldumu
Hizligonzales 18122022 sicak suda karina brle masaj yapip squat yapabilirsiniz benim o sekilde dogumum baslamisti
Aysedmr 18122022 bebek kendini ne zaman hazır hissederse o zaman gelir demişti doktorum . İlk hamileliğimde birsürü çabama rağmen 41 i geçene kadar bekledik suyum az olduğu için birde nişan da geldiği için suni ile başlatmıştı doktorum . 42 ye kadar bekleniyor aksi bir durum yoksa bazen bebeğe bırakmak gerekiyor naçizane tavsiyem bu
Atlassmomm Squar, aksak yürüyüş ,merdiveni yan inip çıkmak, hurma yemek , egzersiz etkili diyorlar simge dumanın Instagram ve youtube üzerinden paylaşımlarını takip edebilirsiniz baya etkili gibi
-elesem-12 18122022 Medine hurması yiyin derim doktorum ilk gebeliğimde söylemişti bana gerçekten işe yaradı ama hakikisini bulu oturun bi güzel yiyin😄
-elesem-12 18122022 Medine hurması yiyin derim doktorum ilk gebeliğimde söylemişti bana gerçekten işe yaradı ama hakikisini bulu oturun bi güzel yiyin😄
18122022 -elesem-12 evde vardı şimdi 6 tane filan yedim bakalm ya artk insan bunalıyor ister istemez hem biraz korkuyorum hemde artk bebeğime bir an önce kavuşmak istiyorum
Evazada Kızlar 40+4e girdim uzun bir yürüyüşden geldim sıcak bir duş aldm üstüne eşle birliktelik yaptım sonra tuvaletim geldi gittim 2-3 damla kan geldi sizce doğum olur mu? Şimdide karnımım altında hafif bıçak batması gibi ağrılar var