Berraeray1 Mavimsii_56 17 ağustostan 20 çıkan değer 18 Ağustos da 29 çıktı 19 ağustosta 28.15 düştü o günde kanama başladı dünde 108 çıktı anlamadım ya
Tgcgkhn Berraeray1 2 gün sonraki artış önemli sen sıkma canını moral motivasyon önemli adet oldun ama demi sen adetliyken hiç yükselmezdi tam anlat istersen
Berraeray1 Tgcgkhn canım ben en son 19 ağustosta kan verdim düşüş çıktı 29 dan 28.15 düşmüş aynı gün adet oldum bugünde bitti adetim pembeye dönüş dün kan verdim işte bugün aldım sonucu 108 çıkmış 19 ağustosta 28.15 gördüm
Mavimsii_56 Berraeray1 benmde anlamadgm o iste madem adet oldun daha cok düsmesi gerekmiyo mu artması mantıksız bnce var ilac kullanmıyosn bise etmiyosun e daha bu ne die artsın ki
nurellmas7 @Berraeray1 canım benim dünden beri konunu takip ediyorum dualarım seninle, sen içini ferah tut inşallah rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin, hayırlı sağlıklı ve güzel haberlerini görelim inşallah🤲🏻💜
Berraeray1 Mavimsii_56 Powergirls valla anlamadım kızlar kasıklarında şiddetli ağrı olursa en yakın acile git ben dış gebelik geçiyor olabilirim de dedi bana da artık çok iyi geldi 4 günde %80 artış olmuş sık sol takip edilecek dedi ilaçları kullanayım mı dedim yok dediler gebelik testi alacam akşam düşerse test silikleşir zaten 😂
Berraeray1 Mavimsii_56 Powergirls dış gebelikte de artış oluyormuş öyle dedi ama böyle dengesiz ve az artık oluyormuş
Powergirls Berraeray1 nerden biliyor 108 cikmis bi kere daha kan ver bakalım ne olacak diğeri düştü bu daha yeni yerleşmiş demek olabiliyor öyle şeyler sinir bozucu doktorlar ben inanamıyorum öyle bisey yok
Ask12 Berraeray1 bence sen evede test al bi takip bakalım koyulaşmanı ama testlerin aynı olsunki farkı gör
Powergirls Berraeray1 kan ver yarın içinde rahat eder 2 katı mi değil mi görelim ağla sizla bu yolunu bul kan ver sağlık ocagindanda verebilirsin
Berraeray1 Powergirls olmadı öyle yaparım yarın vermeye çalışırım ama sağlık ocağında yada başka yerde versem cumartesi çıkar aynı hesap
Powergirls Berraeray1 özel hastaneye gitmeye çalış kuzum önemli bu eşinle gidin eğer 2 katı olduysa doktorun dediği gibi bisey yoktur belki de boşuna sana stres yaptiriyordur buraya sırf senin için giriyorum yoksa girmiyorum siteye bile 😁
Berraeray1 Ask12 öyle düşünüyorum da şöyle bir durum var dış gebelik ise ondanda beta artışı oluyormuş az da olsa
Yaprak- Berraeray1 çok güzel seni merak edip baktım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım