Bydnr Kızlar 29+4 haftalığım bu hafta bi kaç gündür ayaklarımın altı yanıyor sanki sizde de oluyor mu sebebini bilen söyleyebilir mi
BurcuSTopsakal Bydnr Ödeminiz çok oluyor mu? Çalışıyor musunuz? Çok ayakta kalınca ödemden dolayı yanma olabiliyor. Şekeriniz varsa şekerden veya aşırı şekerli şeyler yediyseniz onlar da yapabiliyor
sultanssa Bydnr benim ayagin okadar yaniyorduki gece uyandiriyordu su tutuyordum hatta baktm gecmiyo buz jel koyip uyuyordm anca
Egeminannesi Bydnr valla benim de öyle adet olmuyoruz ondan sanırım 30+5 olduk çok terliyorum buz gbi suya giriyorum sürekli klima yanında oturuyorum çok sıcak
Bydnr BurcuSTopsakal ayaklarımda ödem oluyor evet ,şeker de ölç dedi doktorum evde bakalım ama cihaz bozuk fazla çıkarıyor bende ölçmeyi bıraktım normal tahlillerim de 81 çıkıyordu açlık tokluk 123 felan ama şuan var mıdır bilmiyorum 😢
683169 sultanssa bende senin gibiydim hatta o zaman daha mayıs gibiydi havalarda sıcak değildi sebebi b vitamini eksikliği 5 gün iğne vuruldum bişe kalmadı
Bydnr Egeminannesi hep şekere bağlanıyor işte kimse onu demiyor dediğiniz gibi de olabilir yada hava sıcak gerçekten sadece ayakta değil benim ellerim vücudum yanmaya başladı
Egeminannesi Bydnr şeker yüklemsi yaptırdım bsy cikmadi bende ellerim ayaklarım sisiyo sürekli küçük oğlum var bı de onun peşindeyim hep ayaktayim
A12_S07 Bydnr 13+6 her yerim yanıyor özellikle ayaklarım zayıfım şekerim yok vücut fazla kan pompalıyor adet olamiyoruz havalar sıcak onun etkisi bence soğuk suya koyuyorum yapacak birşey yok maalesef
piemses_annesi Bydnr ayak yanması şeker hastalığı dolayısı ile olur canım ama bende de oldu çok şükür şeker testim temizdi vücut agirlastigi için belki çok baskıdan dolayı oluyordur bir de yaz ayindayiz
Esramin60 Bydnr sıcaktan oluyoooo. Ben 26. Haftadayim, havalar cok sicak olunca ayaklarim yaniyo aksamlari. Cok kötu
Bydnr piemses_annesi bebeğim zaten 2 3 hafta geriden geliyor bel çevresi gelişmemiş dedi doktor bende dikkat ediyorum daha protein ağırlıklı şeyler yiyorum zaten tatlıyla aram pek yok
Bydnr Aslhna hormonlar neler yapmıyor ki bu dönemde ,hic duymadığım yaşamadığım şeyler yaşıyorum hamilelikte
aysegul- Bydnr sadece ayak olsa iyi 35.haftadayım vücudumda anlık hararetlenmeler olup geçiyor deli olucam yakında biran önce düzelse havalar
Bydnr aysegul- ay evet ya diyorum ya bazen kulaklarım yanıyor değişik 😬🤣sizin az kalmış ne güzel hayırlısyla kucağınıza alırsınız İnsaAllah 🥰