Fatmateke Herkes karnıma erkek karnı diyor ve 38+4 deyiz kız erken doğar diye biliyorum erkek mi olacak acaba bilgi verirmisiniz
Cceylann01 Fatmateke cinsiyeti hala öğrenmediniz mi acaba Ben kızımı 41 haftada doğurdum oda hatta kendiliğinden gelmedi dr müdahale etti 😂
Dogaclk Fatmateke kim demis kiz erken dogar diye😅 ben de 40+6da kiz dogurdum kim dediyse buyuk hurafe🌸
MerveD007 Fatmateke bizim de kız 38/2 olcaz biraz sonra benim de karnımı gören erkek mi dedi hep ya bence vücutla alakalı bu karnın duruşu :) peki sen de hiç ağrı filan var mı benim iki gündür kırık kırık adet olcak gibi sancılar geliyor kasıklarıma dolaşıyor sanki
Gulnara25 Hayııır, kıza hamile olup 42 haftaya kadar bekleyip bebek gelmeyince sezeryan olan tanıdığım var
Elzem123 Kızım 40+1 de gelmişti hatta suyum azalmaya başlamıştı suni sancı verdiler açılma olmayınca sezaryen olmuştum☺️ ne bir ağrı sancı ne de açılma hiçbir şey yoktu hiç belli olmuyor kız erken gelir diye bir şey yok bence :)
Deniz48 39+3 deyim ve kızım olacak.gelen giden sancım da yok.ilk hamileliğimdede kızım oldu oda 38+4 de doğdu.normal doğumdu.Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar
Gizemre55 Fatmateke 40+3 kız bebek bekliyorum hala.benim karnımı her görende erkek muhakkak diyo. Ama doktorun dediği kız😀😀
Hasretbsra02 Benim 40 bile geçti yani artık sancı yok bişi yok suni sancı verdi doktor kız çocuk erken gelmedi bende 😀