2_erkekannesi Kızlar selam aslında evimde oda var fakat rutubet den korkuyorum malum çamaşırlar kışın balkonda 3 günde kurumuyor e o kdr durunca da bence temizliği kalmıyor şimdi malum bebiş geliyor 5 yasında da oğlum anasınıfına başlıyor evde 1 bebek 1 çocuk 1 işci olacak dolayısıyla fazlaca çamaşır yıkanacak ve bebek için hali hazırda bir sürü kıyafet olması gerekecek onun için kurutma makinesi alayım diyorum sizin kullanıp memnun kaldığınız markalar varsa önerirseniz çok sevinirim 🥰❤️
Blossom 2_erkekannesi Grundig. Çok memnunum. Ne çekme yapıyor ne nemli bırakıyor. YouTube’da videolar da var incelemek için bakabilirsin istersen. Anneme de Hoover almıştım. Hiç memnun kalmadım açıkçası.
Fatmanray 2_erkekannesi kesinlikle almalısınız ben kullanıyorum ama küçülme problemi yaşıyorum o yüzden her kıyafetimizi kurutmaya atamıyorum umarım siz küçültme yapmayan bir model bulup alırsınız
Seymoshh 2_erkekannesi arçelik kullanıyorum çok memnunum bende çekme problemi çok yaşamadım kurutma hayat kurtarır
Aylinkorkmaz 2_erkekannesi kurutma sayesinde hem işiniz biter hem ütü sorunundan kurtulursunuz çocuklu eve şart. Benim makinam regal km 8101 çok memnunum
2_erkekannesi Seymoshh demi hem kalıcı koku için hemde temizlik için. Kayınvalidem kullanıyor çamaşırdqn çıkan tozu görünce şok oldum ya
Aylinkorkmaz 2_erkekannesi kazakları yünlüleri küçültüyor onları atmıyorum kurutmaya. Yüksek ısıda kuruduğu için makina kurutmayı bitirdiği gibi alır katlarsınız ütü yapılmış gibi olur hem de bebeğiniz için daha güvenilir, toz vs kalmıyor
luvlymamacita hoover kullaniyorum 3 senedir, fazlasiyla memnunum, isterseniz kodunu modelini atabilir bilgi verebilirim ❤️
Seymoshh 2_erkekannesi aynen meğer çamaşır ne çok toz yapıyormuş ev temizliği bile farkediyor heleki ben gibi kalabalık bir aile için çamaşır yıkamak kurutmak ızdırap gibiydi çok büyük bir kurtarıcı oldu
DidemB 2_erkekannesi arçelik kullanıyorum aralık ayından beri. Çekme problemi yaşamadık şimdiye kadar çokta memnunum