11-02- Kızlar selam 16 haftalık olduk akşamları ve gün içinde sol kasığımda ağrılar bazen kramp oluyor büyüme ağrıları mı acaba sizde de oldu mu ?
aminehumamoms 11-02- benimde o haftalarda çok oluyo birden giriyodu ağrı bebeğin aetık yeri genişlemeye çalıştı için onlar
Miamor0121 Benim 19. Hafta aynı şekil sol tarafta cok agrı oluyor bazen korkuyorum biseymi oluyor diyede normaldir insallah 😊
11-02- Miamor0121 inş normaldir ama sürekli bi ağrı değil arada kramp şeklinde giriyor bazen şiddetli oluyor ama geçiyor
001ilknursvs 11-02- bende 17 haftalığım aynı sorundan dolayı geçen hafta doktora gittim benimde sağ tarafım genelde yatakta dönerken bile kramp giriyordu doktora sordum çok normal büyüyor bebiş dedi 🙂
Alkaan5561 11-02- bebek daha da büyüyor kendine yer ediniyor merak etmeyin olur normal.bende o haftalarda öyleydim şuan 25+3 teyim şükürler olsun 🤲 doktoruma da sordum normal demişti
Ummi_22 11-02- bizde 16 haftalığız 😊 iki gün önce randevu aldım apar. Topar çünkü aynı şekilde şiddetli bir şekilde sol kasığım ağrıyordu bugün sordum doktora büyümeden kaynaklı dedi çok şükür bir sıkıntı yokmuş. Taze anneler olarak endişe ediyoruz hemen 🌸
001ilknursvs Kızlar genel olarak sağ yada solda bebek cinsiyetini öğrenen var mı benim genelde sağ tarafımda sanırım bebek ama cinsiyet daha bilmiyorum