Abcdhshs Kızlar şuan 36 haftalığım normal düşünüyorum doktora gittim gecen hafta kafası dönmüş bi şekilde doğmaya hazır yani siz kaçıncı hafta doğurdunuz nasıl oldu suyun gelince hemen doğum başlıyormu yada belli bir aralığı varmı ?
kahvesever__ Abcdhshs ilk bebeğim de 37+2 de doğum yaptım sabah nişanım geldi Gece suyum geldi öyle gittim hastaneye bir gün sonra doğum yaptım
Seymoshh Abcdhshs benim ilki 37+4 tü doğdu diğer çocuklarım 39.haftalarında oldular nst de sancı çıkıyor sonra çatıda aa açıklığın var yatış yapalım deniliyor suni sancıyla doğuruyorum😁4 normal doğum yaptım 5.yi bekliyorum🥴
seyda53 Abcdhshs 38de doğurdum suyum gelerek. Gelir gelmez hastaneye gittim yatışım yapıldı suni sancı alarak doğum başladı
Sibelkrgl Ikisinide 40.haftada normal dogum yaptim ilkinde suyum geldim ikincisinde suni sanci verdiler ama o sirada kendi sancim basladi toplam 2 saat filan surdu ikiside bu 3. Nasil olur Allah bilir 37.haftadayiz suan
sedefyrs1101 İlk doğumumda da 2. Doğumumda da suyum gelmedi benim hiç suyum gelmedi ya merak ediyordum 😅 İkisindede ebeler patlattı suyumu ikisini de 39+2de doğurdum 😊
Basak3503 Kafasının dönmesinden ziyade kanala girip rahmin yumuşaması lazım daha sonra açılma ve sancıyla doğum olur 28lerde kafası dönüktü 37olcaz 36da kanala girmişti anca 🤣