cancel_ nursanyildiz çikolata yiyip ya da kahve içip sol tarafınıza yaslanırsanız o zaman hareketleri hissedersiniz genelde uyurlar 🥰🙏
Sibelkrgl nursanyildiz daha o kadar bariz bir hareketi olmaz canim bazen kimildadigi halde sen hissetmezsin ileriki haftalarda kendini belli eder zaten o zaman hareket etmezse endiselen
Miamor0121 nursanyildiz benimde 19. Hafta hic hissetmiyorum ya o yüzden her kontrole giderken korkuyorum biseymi var biseymi oldu diye 😒😒
nursanyildiz Sibelkrgl ay yok 16. Haftadan beri çok net hissediyorum özellikle son 1haftadir çok net hiç durmadan hareket ediyo
nursanyildiz naneliseker_ atar damar gibi pit pit atması 16 da başladı 18den sonra hareket hatta sağlık ocağında kalp atışını dinlerken bile pat pat sürekli tekmeleme sesi geliyordu
nursanyildiz Miamor0121 ben 18den sonra hareket hissetmeye başladım resmen dönüyor gibi içimde bazen çok şiddetli oluyor çok müthiş bir his en kısa zamanda hissedersiniz umarım
Gulcannnnnnnn Miamor0121 ben de bu gün 20. Haftaya girdim 19. Haftada hissetmeye başladım ilk gebeliklerde normalmiş böyle olması çok bariz hissedemiyorum zaten arada pıt pıt atıyor sadece