Ada_ada aminehumamoms Merhaba, benim çanta maxi cosi’nin çantasıydı 30 derecede kısa programda yıkadım sıvı deterjan ile, 600 derecedeydi sıkma ayarı hiçbir şey olmadı, zaten içinde de yazıyordu yıkama ayarına 30 derece diye, haber etmek istedim😊
defnezumram aminehumamoms yok kullanmadım plastik kokuyordu o şekilde kullanmak istemediğim için normal deterjanla yıkattırdım
defnezumram aminehumamoms yıka bencede çünkü ister istemez plastik kokuyor bide nerden geldiği belli değil ben tekstil üretiminde daha önce çalıştığım için az buçuk nasıl üretildiğini biliyorum böyle şeylerin 😊😊
ozlemm12 Bende yıkamayı düşünüyorum çok kötü kokuyor tekstilimsi onun içine bebek kıyafetini koyup nasıl yenidoğana giydirebiliriz ki aklımdaki makinada yarim saat 30 derece de yıkamak sıktırmamak suyu balkonda aktıktan sonra asarım kurur yeterli olur diye düşünüyorum
aminehumamoms ozlemm12 bende yıkıycam hatta şuan makinede 🤭 bencede yıkanmasa lağzım hijyen açısından 30derece 600sıkmada yıkıyorum aldığım çanta zaten yıkanabilirdi
Hhbnhbnjvv aminehumamoms yıkamayın bence yapısı bozula bilir. Aynı anda kullanılacak eşyaları aryıca kucuk poşetlere koyup çantaya oyle yerlestire bilirsiniz. Hem sizede rahat olur çantadan lazım olan bir şeyi çikararken digerleri bozulmaz. Ben bezle cantayi guzelce temizleyib neyin yanina ne lazımsa oyle kucuk posetlerde koyub cantamı hazirlamayı düsünüyorum. Hem düzenli olur hemde rahat olur lazım olan bir seyi alırken çantadan.
aminehumamoms Hhbnhbnjvv benim aldıgım çanta yıkanabilir özellikle için rahat etmez yıkamadan evet içinede hurçlu koyucam düzenli olması için ama bence yıkanması lağzım
ozlemm12 aminehumamoms naptın yıkadın mi sıkınca sıkıntı oldu mu ben sıkma yaptırmıcam heralde ya o kadar para verdim çöp olmasın
Matmazelbebi aminehumamoms Keçeden olan makinede bozulup yumuşuyor. Eğer öyle ise elde yıkayın derim.
aminehumamoms Matmazelbebi keçe değil canım yoyko delux aldım çok kaliteli ve yıkanabiliyo🥰 tavsiye ederim burdan almak isteyenlere
Matmazelbebi aminehumamoms Bakım çantası deyince benim aklım evde kullanılana (organizer gibi olan) gitmiş 😂😂Şimdi anladım siz normal çantayı diyorsunuz 🙈
Xxxmelodi666 aminehumamoms ya elde ya da makinedeen kısa programda 30 dercede yıkayabilirsnz hiç bişey olmuyor