karanmom aminehumamoms yıkanılır mi bilemedim bende bunu düşünüyordum güzel bir bezle silerim diye düşündüm
Ada_ada aminehumamoms Kaç gündür aklımda bu soru vardı🙈 Ben henüz yıkamadım ama yıkamayı düşünüyorum elimde ılık suyla, sonuçta dikilirken elden ele dolaşıyordur temiz olsun diyorum.
DeustchBurcu aminehumamoms yeni almadım, kızımdan kalanı kullanacağım ama düzenli olarak 30-40 derecede yıkıyorum
aminehumamoms __mom1 ben yıkıycam canım başkalarını ellerine değdi vs diye içim rahat olsun diye senin kararın
sevgi9654 ben yıkamadım, yıkamayı da düşünmüyorum yapısı bozulur vs diye 😊 havalandırdım bolca kokusu icin
aminehumamoms karanmom yapısı sertmi sizin çantanın o kalıp gibi duranların yıkanması önerilmiyomuş yapısı bozuluyomuş bende sırf bu yüzden yıkanabilir aldım içim rahat etmez yıkamadan diye
aminehumamoms Ada_ada yapısı sert olanlardanmı aldınız onlar makinede yıkanması önerilmiyo bpzuluyomuş şekli sırf bende oyuzden yıkanabilir bir kumaş aldım yoykodan 🥰
Ada_ada aminehumamoms Ben aslında bebek arabası, araba koltuğu vs hepsini set halinde aldım çanta da içindeydi, yumuşak öyle sert değil, bence yıkanır. Haber ederim yıkayınca😊
Serap-asel aminehumamoms valla kırlenırse yöne kendım yıkıcam çünkü bozulabılır ozellıklerı benim aldığım onerılmıyo makınada yıkamaya