Seymoshh kelebekucusu nst nin alt kısmındaki dalgalarda sona doğru ufak bi yükseliş olmuş ama düzensiz kasılmada olabilir
Elifkskl kelebekucusu sancın yok ufak bir harekette bile yükseliyor bu. Bebeğin kalp atışları biraz inmiş ama o da genelde uyuduklar için oluyor
kelebekucusu mujdeli 32+1im doktorum hiçbir şey demedi bugün iletişimi pek iyi değildi soramadım da gerginlikten
kelebekucusu Seymoshh mujdeli Yalanci sancilarin nstde çıktığını bilmiyordum teşekkür ederim 🙏 bir de 32.haftadan sonra muayene sıklığı ne oluyor doktorum 8 eylule randevu veriyordu cok uzun bi aralik degil mi rapor icin 4une cektirebildim anca.
mujdeli kelebekucusu benim 32 haftadan sonra 2 haftada bir olmuştu 36dan sonra da haftada bir gitmeye başladım şu an 38+2yim
Seymoshh kelebekucusu eğer sıkıntılı bir durumun şikayetin yoksa 35-36 haftadan sonra sık çağırılıyor
kelebekucusu Elifkskl aa öyle mi teşekkür ederim. Evet bu sefer pek hareketsizdi tatli şeyler yememe ragmen uyuyordu sanırım. 30.haftadaki nstde de hic durmamisti hareketten dolayi cok zorlanmislardi cekmek icin surekli kalp atışı kayboluyordu