Civciv_annesi Benim hala cinsiyetini göstermeyen bebiş limon erik ve nar ekşisi hastasıyım tatlı hiç istemiyor hep ekşi yiyorum sizde durum nasıl ? Tuttumu hurafeler
bebegimmm60 Civciv_annesi tutmuyor bence hiç alakası yok ben ekşi şeyler aşerdim hep erik limon gibi tatlıyı asla görmek bile istemiyodum ama bebeğim erkek 😄
Maviev35 Civciv_annesi iki hamileliğimde de tatlıdan nefret ettim ki normalde çok severim. Hep ekşi şeyler istiyorum kızımın kız kardeşi olacak🌸
Bennomuyum Hayır tatlıyı görünce miğdem bulanırdı limonu sıkıp sıkıp yerdim içerdim suyunu ama oğlum oluyor 😍
Ebruelifnaz Bende tuttu valla kızımda lımonu kabuğuyla tuzlayıp yerdım suan oğluma hamıleyım sureklı tatlı yıyorum 😌
Ozken1 Civciv_annesi benim de öyleydi cinsiyet erkek kızım da ise hiç ekşi tuzlu yemedim pek aşermem de olamamıştı
BurcuSTopsakal Civciv_annesi Bende tuttu 😬 zeytinyağına limon/nar ekşisi döküp ekmeği banıp banıp yedim, bütün ekşi meyveleri dolaba toplattım, cinsiyetimiz kız 😬
Filizsz Civciv_annesi ben hep limon yedim kızımda cok midem bulandı aşırı yemeden çıkartıyordm suan tatlı tuzlu karışık hersey yiyiorm mide bulantım bir hafta kadar oldu sigaradan tiksindm aşırı koku hassasiyetim var bi farklı koku almadikca midem bulanmiyor bakalm cimsiyete dort hafta var daha merk ediyorm 🥰
Neslibt72 Civciv_annesi deli gibi erik yedim ki asssla erik gibi ekşi şeyler yiyemezdim. Sonuç erkek 😂 ve şu an gene erik yiyemiyorum bir ay kadar deli gibi yedim sonra geçti