Enas2365 Merhaba, bebeklerinize beşik olarak ne aldınız. Ben bebek odasına montessori yatak alacağım. Bir de anne yanı beşik alacaktım fakat 6 aydan sonra anne yanı küçük geldiği işin park yatağa geçiliyormuş bir de park yatak mı almak gerekiyor?
Ilydozy Enas2365 Ben de oda takımını montessori aldım anne yanı beşiği de kademeli olarak aldım çok küçük değil en az 1 sene kullanır
MerveTeyze Enas2365 ben tam olarak öyle yaptım anne yanı park yatak aldım yatak odamıza , bebeğimin odasına da bu gün Montessori yatağı aldım gece uykuları yanımızda pak yatakta gündüz uykuları da Montessori yatağında olacak böylece kendini hazır hissettiğinde gece uykularında da montessoriye gidip yatmasını bekliyoruz 😁en azından böyle hayal ediyorum diyeyim 🤣
Elifsn Bende park yatak aldım elele madre çok kullanışlı ve büyük. 2-3 yaşına kadar rahat kullanılabilir
Enas2365 Elifsn sizden öğrenip ben de elele Madre aldım, dün geldi denemek için kurduk gerçekten çok güzelmiş. Öneriniz için teşekkür ederim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın 🥰
Elifsn Enas2365 yaaa çok sevindim ne demeekk, insaAllah memnun kalırsınız, sizlerde sağlıkla kucağınıza alınn 🥰🥰