yusufalpmom Kızlar hastaneye gittim bugün 7+1 olmustum kese göründü ama bebek yok ilk gebelıgımdede 7nci haftayı beklemıstım görmüştüm neden göremedik boş gebelıkmı çok canım sıkıldı 😞siz kaçıncı haftalarda duydunuz kalp atışını
Masal-10 yusufalpmom Ben keseyi 6+3 de zor gördüm oda görüldü görülmedi arasıydı 8+3 de kalp atışını duyabildik çok şükür üzme kendini
Hatice--- yusufalpmom bende göremedim doktor bebeğin varlığını söyledi ama haftaya tekrar gel dedi alttan önerdi ben istemedim 7+4 oldum hafta yanılması olabiliyor 6+4 düşünün o yüzden canınızı sıkmayın biraz dişinizi sıkın inşallah güzel sonuçlar alırız 🌸
Hdemir1618 yusufalpmom 8. haftam da boştu 10.haftam da doldu bende tecrübesiizm ilk hamileliğim doktor alttan bakalımm dedi istemedim.
Zynp12 Haticedalarslan50 vajinal ultrason normal kontrol gibi mi yapiliyor daha farklı mi banada bakalım dedi de. Dr bugün ben korktum o yüzden bakmadı karından baktı kese göründü haftaya pazartesi gel dedi
Masal-10 yusufalpmom Banada devlet hastanesindeki doktor dış gebelik kese yok dedi özele gittik sanki görüyorum keseyi haftaya gel dedi netleşti sonrada kalp atışına gittik canım
Symm Hatice--- son adet tarihleriniz ne kızlar bende doktora gitmedim daha biraz geçsin öyle gitmek istiyorum
yusufalpmom Masal-10 bende devlete gittim canım bılerek 7 haftaya gittim dedımkı hem keseyi hem bebegı göreyim kese var ama bebek yok
angel4545 yusufalpmom devlette daha geç görünüyor ultrasonlar eski vajinalden baktılar mi genelde öyle yapıyorlar öyle görünüyor benim hep öyle oldu
yusufalpmom Symm 3 Temmuz canım ben ılk oglumda 7 haftaya gittim kızdılar nıye bu kadar geç kaldın diye sağlık ocagıda hastanede ama hastaneye gittiğimde 1 mm di
Minnakmmm123 yusufalpmom bende o hafta da karından gözükmedi alttan muayenede gözükmüştü ama burda bi kaç kişiden daha okudum 8. Haftasında falan görünmüştü
Selinakbas yusufalpmom 9ncu haftaya kadar vaktin var benim de ilk önce kese görüldü sonra ki haftada bebek görülmüştü ama karın kısmından net belli olmayınca vajinadan duymuştuk kalp atışını falan. Kimisi baktırmıyor düşük olur diye “Doktordan çok biliyorlar sanki.” sana doktorun bakalım derse baktır canım için en azından daha rahat eder
Pimiriya yusufalpmom durumu p.tesi günü yaşadım bende. 7+3 şu an. Vajinal ultrasonla bakınca da bebeği gördük. Geç döllenme olabilir sizin ki de
angel4545 yusufalpmom üzülmeyin daha küçük annesi geç dollenmede oalbilir 9. Haftaya kadar bekleyin derm