An53 Merhaba ben 8 haftalık hamileyim bulantım yok hiç aşermem de olmadı nasıl bir şey merak ediyorum siz ilk ne zaman aşerdiniz ve neler istediniz
Mediha99 An53 yaa benim bildiğim aşerme canın çeker bir kere yersin daha da yemek istemezsin onu bu şekilse eğer ayva aşermiştim diğer türlü kivi çok yedim mesela şeftali
Ace_b42 An53 Hamile olduğumun farkında bile değildim canım çok çorba çekmişti annem yanımdaydı akşam geç saatlerdi yarın öğlen yapalım demişti ağlamıştım canım ilk defa bu kadar bir yemek çekmişti hiç aklımıza da gelmedi hamile olduğum 🤣 gece yaptık yemiştim. Öğrendikten sonra da kiraz ve karpuz çekmişti ocak şubat gibiydi çok zor bulmuştuk 😋
babymomy_ An53 çok saçma ve alakasız şeyler ya 😄 marsmallow çekmşsti canım . Başka bir gün salatalık . Birde pişmaniye . Benım aşerdiklerim bunlardı
Filizsz Ace_b42 tv izliyorum normalde çorba olsada olur olmasada izledigim film de adam corba içiyordu şuan çorba istiyorum 😂😂😂 allahm yaa ne görsem yemek istiyorum sabah pide aksam çikolata bence kıtlıktan çıkmışım ve asermeyi bahane ediyorum 😂
Masal-10 An53 Midem bulanmadı kusmadım 18.haftadayım aşerme çok az oldu ilk istediğim şey düğün çorbası oldu :)
Nisaaras Ya ben oğlumda erik ve salatalık asermistim bu hafta bu bebek beni yordu 😁başta salatalık sonra erik dün Doritos çekti bugün salatalık turşusu hamburger ama yemek yiyemiyorumm ucundan az alıp bırakıyorum
Atlassmomm An53 turşu suyu, şalgam, et tantuni, dondurma, erik, karpuz bunlardı. ilk 5 haftalıktı turşu suyu içtim bardak bardak
turkuaz_ An53 herşey aşerdim herşey sürekli halil ibrahım sofrası gibi sofrada herşeyden yeme hayali kurdum 😁
Filizsz An53 kızımda kışın kavun şuan hamileyim bu hamileliğimde de pırasa 😂😂 yazin kis kisin yaz yiyecekleri istiyorm kayinpederm bulyo sagolsun, 😇😂
Ace_b42 Filizsz Valla hemen yapın yiyin şifa olsun bebişe de size de ben de çok çorba içtim normalde olsa içmem aramazdım hiç 😂