Öncelikle hepinize güzel doğumlar diliyorum kızlar ☺️🥰
Dün oğluşumla 41. Hafta da kavuştuk
Hiçbir şekilde ne nişan ne su ne sancı yoktu doğum kanalına dahi girmemişti artık doktorum da daha fazla beklemeyelim 42 ye döndü yatış yapalım dedikten sonra dün sabah 7 de hastanede oldum öncelikle suni vermeden önce propess adında bi ilaçla altını yumuşatalım eğer güzel ilerlerse suni ile destekler doğumu gerçekleştiririz demişti neyse ben saat 8.30 da muayene için o korkulan çatala çıktım muayene edip propes ilacı alttan yerleştirecekler ilaç fitil gibi ucunda ip var aşağı doğru ip sarkıyor ben hap tarzı bişey sanıyordum değilmiş neyse muayene de bi baktılar 4 cm açılmam var ben şok daha sonra ilacı koydular odaya geçtim nstye bağlandım ve sancılar ufaktan ufaktan başlamaya başladı alttan açılma oldukça benim kendi sancılarım başladı ve nst sonrası secde pozisyonu aldım 20 dk hiç kalkmadan o pozisyonda kaldım sancı geldikçe ileri geri oldugum pozisyonda gittim geldim eşimde sırtıma devamlı masaj yaptı o sırada suyum da geldi ama sancılar arttı sancılar artıkça nefes kontrolü yaparak o süreci altlatmaya çalıştım ve sürekli sümmes sebila yesserahu dedim sürekli ama kaç kere bunu söyledim bilmiyorum etkisi olduguna inanıyorum ve Saat 10 a doğru da tekrar muayane için çatala çıktım açılma 7 8 cm olmuş dediler son kez odaya geçtim secde pozisyonunda durmaya devam ettim yarım saat oldu olmadı tekrar doğumhaneye geçtik artık doğuma girmiştim ve 10.30 da 2 3 ıkınmada oğluma kavuştum çok ufak çıkarken eliyle yırttıgı için dikişim oldu onun haricinde kendi sancımla herşey çok iyi ilerledi şuan evimizdeyiz 🥰 sorularınız olursa cevaplarım ☺️ Bu arada 2. Gebeliğim ve ilki çok zordu suni ile olmuştu gerçekten suni ile kendi sancın Arasında çok fark varmış