melike0411 9+1 de olmama rağmen nerdeyse göbek deligime kadar çatlak oluştu bunu durduracak yada engelleyecek bisey var mi
Yagmurerol melike0411 baya erken baslamiss sende 🤔 bi cozumu varmi bilmiyorum ama her seyden once bol su icmelisin, surekli nemli tutmalisin karnini. Ben lierac kullaniyorum. Ama su icmek cok onemli. Yarin 19 haftalik olucam bende henuz catlak yok
Gzddlk melike0411 kaç kilo aldın canım çok erken.Oluşmuş çatlaklara çare yok ama oluşabileceklere vazelin, kakao yağı ve bol su tüketimi çözüm olabilir
Grycaglar melike0411 Bencede cok erken baslamıs ben aktardan kakao,badem,kayısı cekırdegı,susam,bebeyagı zeytın yagı aldım hepsını bi güzel karıstrdm sabah aksam sürüyorum heryerıme 27 olcz cok sukur daha yok sonrasını bılememde tabı 🤷🏻♀️
Albatros3501 melike0411 bende 9.haftada çatladım ama karnım değil. Basen üst bacak ve kalça... kırmızı çatlaksa eğer; kantaron yağı susam yağı ve badem yağı karıştır. Sürekli sabah akşam bütün vücuduna 15 dk masaj yap. Ben öyle kullanıyorum faydasını görüyorum. Çatlağım durdu ve azalmaya başladı. Ama vazgeçme yapmaktan. Hem vücut rahatlıyo masajla. Bacaklarıma yaparken bastıra bastıra yapıyorum kan dolaşımı olsun diye karnına bastıramazsın çok ama yine de hafif kuvvet uygula.
melike0411 Gzddlk mide bulantım çok fazla 5 kilo verdim bile ama neden anlamadim karnım çok sert ve şiş
Nisanurr Canim kilo mu aldin biraz erken çatlamaya başlamışsın hergün bol bol yaglan güreşe çıkar gibi
Grycaglar Nisanurr Ayyy ben güreşe çıkcakmısım gıbı cıdden yaglanıyorum bıktım bide kokusundan sırf çatlamamak için sabredıyorum 🤦🏻♀️
Hulya06 melike0411 Çok erken olmuş canim.Bende doktoruma sordum catlamayi onleyici ne önerirsiniz diye dogal saf zeytinyağı kullan demişti.Suan 24🤰 haftaligim çok şükür catlağim da yok tabi ileriki zamanlari bilemem🙄
Nisanurr melike0411 hadi ya kötü olmuş tâbi ama olsun benimde ilk başta çok moralimi bozuyodu vücudum haritadan farksız şuan ama alıştım yapacak bise yok sonradan beyazliyorlar bu kadar göze batmıyor bununla avunuyorum napayım bi şekil onlara alışmamız lazım çünkü