Ben de genel aneztezi ile sezaryen oldum. Normal doğum denerken acil bi şekilde aldılar. Beni ameliyathaneye aldıktan 7-8 dakika sonra eşim sesini duymuş bebeğin. Ameliyathaneye alındıktan bir kaç dakika sonra beni ancak uyutmuşlardı hem de. Üç beş anı var kafamda orayla ilgili.
Sonra beni ayılttılar ve odaya aldılar. Çok fazla titriyordum, battaniye falan getirdiler. Kum torbası koydular. 2 tane doktor ayrı ayrı gelip kontrol etti bu sırada. Ben gazla kan kaybettiğim için kan takıldı, yürümem biraz gecikti o yüzden. Bir de lütfen su verin artık dediğimi biliyorum 🤣 normal doğum denerken de bir şey yiyip içmeme izin vermemişlerdi, sezaryenden çıkınca da 7-8 saat falan izin vermediler 🤣
Kanlar tamamen bitince hadi ayağa kalk dediler. İlk başta hareket etmek zor geliyor. Özellikle dik durmak zorluyor ama ne kadar yürürseniz o kadar alışıyorsunuz. Ben saat başı kalkıp 10-15 dk yürümeye gayret ettim. Sonra odaya gelip bebeğimi emzirmeye çalışıyordum. İlk kalkarken zorluyor, biraz adım attıktan sonra dik durmaya başlayabiliyorsunuz. Bunu saat başo tekrarlayınca da vücut alışıyor.