cevriye35_ Kızlar ben tam bi makarna delisiyim az önce de yaptım harika ötesi bisey olmuş 2 tabak yedim çok pişmanım keşke 1 tabak yeseydim patlamak üzereyim🥲😂😂
Pinklove cevriye35_ İyi yaptın Ben de patates kızartması da delisiyim Az önce kocaman bir tava kızarttım yedim😆
myangelson cevriye35_ bende tavuk burito yaptım 2 dene yedim patlayacagim. 🥲 herkese benden maden suyu 😂🥤
Nurcanben cevriye35_ hamile misiniz ben hamileligimi öğrenmeden 2 gün önce gece 3 te makarna yapıp 2 tabak yemiştim patlicaktim 😂
Umut_aras Ben de böyleyim ya farklı yemek olsun vitamin alalım dedim et yaptım sonra pişman oldum keşke salçalı makarna yapsaydım diye ve öyle bı tabakla doymuyorum makarna yapincasi
cevriye35_ Umut_aras Ay aynen ya durduramıyorum kendimi vitaminli olsun diye kıymalı yaptım bi de ağır geldi 🤰🥲
Bebegim3444 cevriye35_ salçalı makarna vazgeçilmezim canım istedi iki tabak yedim ve en son istifra ettim. İki haftadir ağzıma sürmüyorum 😂
BurcuSTopsakal cevriye35_ Ben de iyice oburlaştım 🥲 sabah canım köfteli türlü çekiyor diye kıyma çıkardım yaptım, öğleden sonra twitterda gezinirken kısır gördüm canım çekti yaptım yedim mecbur 🥹 karşıma yemek çıkmamalı resmen