RumeysaAkd Cismmpoyraz48 12. Haftada erkeğe benziyor dedi 13 de kız gibi dedi birşeye benzetemedi hala daha
Hulya06 Hulya06 Evet canim oğlum💙 olcak Allahin izniyle bizimkisi hemen gösterdi ins sende kisa sürede öğrenirsin 🙏
emel16 Erken öğrenen de var kendini göstermediğinden hala öğrenemeyen de herkesin farklı demek ki. 12+6 da kontrolüm var inşAllah bende öğrenirim☺️ 11-12 haftalarda öğrenenler genel de bu haftalarda net değil diyorlar söylenen cinsiyetler için. Doktorlarınız net mi dedi?
Selma067 emel16 ben 11. Haftada gitmiştim doktorum tam net göremiyorum dedi 14+5 de net olarak erkek dedi biraz daha sabredin net cevap alın sağlıcakla kucağınıza da almak nasip olsun inşallah 🤲🏻🤰🏻
Selma067 RumeysaAkd 14+5 haftalıkken öğrendim oğlum olucak inşallah şuan 17+5 haftalık olduk şükürler olsun 🤰🏻🤲🏻
Nur42 RumeysaAkd bazen öyle oluyor ben 24 haftada öğrendim doktor göremiyorum diyordu daha önceki haftalarda inşallah bir dahaki kontrolde öğrenirsiniz belirsizlik çok zor😊
Dimple23 12. Haftamda net bi şekilde erkek dedi normal ultrasonda bacaklarını açmış gösteriyordu tüm mal varlığını 😃