mervedbc 29+4 üm ben. Hamileliğimi ilk öğrendiğimde yıllardır kontrollere gittiğim canım doktorum Fügen Sönmez e gittim. Medikalpark ta. 125 tlydi muayene ücreti. Yaşlı ama muhteşem bi doktor. Ne zaman arasan yazsan cevap verir, her daim ilgilenir. Seni unutmaz takip eder hep. Tanır yani seni. Bu önemli bişi :). Sonra bana çok uzak olduğu İçin o hastane değiştirme kararı aldım önder kaplana gittim tavsiyeler üzerine. Ben memnun kalmadım. Evet Güler yüzlü tatlı dilli ama içime sinmiyordu sürekli beni geçiştirdiğini düşünüyorum. Çünkü ne desem problem değil olur öyle vs testleri vs dünya para iki haftada bir çağırıyor. Sağlık ocağında yaptırdığım kontrol testinde troidim Yüksek çıktı. Acil doktoruna göster dedi. Gittiğim halde bakmadı hemşiresine güvenmiyorsa testleri yeniden yaptırsın burda bakalım dedi vs. Kızdım kırıldım ve bıraktım onu. Ki pek çok arkadaşımdan da duydum. İsyediğimiz zaman ulaşamıyoruz. Randevu sistemi belli olmuyor. Telefonlara nadir cevap veriyor vs. Medicana hastanesini bırakmak istemediğim için (yenidoğan ünitesi sadece bu hastanede varmış) başka bi doktor araştırdım ve şafak hatırnaza gittim. şafak Hatırnaz medicana hastanesinin tüpbebek kliniğini yönetiyor eşi ile birlikte. Bunu bilmiyordum :) odasına çıkınca öğrendim. Normal gebeliklere de bakıyor ama ücreti fazla. 215 tl. Nasıl muhteşem bi doktor anlatmaya krlimeler yetmez. Nedense testleri çok uygun tutuyor. Hastanede yapman İçin baskı yapmıyor zaten. Doğumda yaptır kontrol ediyor yorumluyor. Ayda bir çağırıyor ama 10 günlük kontrol sürende tekrar çağırıyor hakkın boşa gitmesin diye :) ne zaman yazsan arasan cevap veriyor. Müsait olmazsa hemşiresi arıyor. Dört boyutlu da bakıyor her seferinde. Benim bütün korkularımı aldı. Kendimi tamamen ona teslim ettim. O ne derse o diyorum artık.