- Haftayı geçtim şimdiden stres olmaya başladım
Çok korkuyorum çok acılar çekecekmişim gibi geliyor.
Çok korkuyorum çok acılar çekecekmişim gibi geliyor.
Ceymest bende çok korkuyorum ilk doğumum zorlu geçmişti onun etkisi galiba ama bazıları çok rahat doğuruyor iyi düşünmek gerek aslında sağlıkla sıhatle doğuralım
İnanırmısın korkmuyorum sadece o günün bian önce gelmesini istiyorum yoruldum artık 😌 bu arada dördüncü doğumum olacak
Bende de korku var yaklaştıkça artıyor epiduralle prenses doğum istiyorum inşallah olur
Ceymest korkmayan varmı dıe sorsaydın daha iyiydi😀
Ceymest 22 haftalık hamileyim bende normal düşünüyorum sadece o kadar büyüklükte bebeğin ordan çıkması garip geliyor inşallah normal doğum olursa eğer bir avazda doğurursum canım 🥰😇
Ceymest korkuyla heyecanın birleşmiş hali gibi bende o hissi tarif edemiyorum çok güze bir duygu çok bekledim ama çok fazla konusunu geçirmiyorum doğumun bilmiyorum valla korkuyla heyecan aynı çok değişik duygulara girip te kendimi ve çocuğumuda tedirgin etmek istemiyorum zaten herkesin tek dediği kucağına alınca hiç bir ağrın kalmıyor oluyor hepimizin kolay doğumları olur inşallah 🙏
Ben 5 gün önce normal doğum yaptım çok güzel di öyle korkulacqk birşey yok Allah dayanma gücü veriyor