mylifeAslan 35 haftalığız ama durduramıyorum midemin yanmasını durduk yere yanıyor bogazıma kadar çıkıyor baya ay ilk kez yaşadım 35 haftalıkken yaşadım neden oluyor acaba
yeninesilanne-99 mylifeAslan ben 37+3 haftalığım hala yaşıyorum, hatta bunun yüzünden kusuyorum, geceleri uyandıracak derecede yanma oluyor, Gaviskon kullanıyorum ama çok da bi faydası olmuyo
Cankurt yeninesilanne-99 37+2 bende aynı durum ama mideme dokunur daha çok diue gaviskon kullanmaya korkuyorm
Bilge_11 36 haftalik olduk yaklaşık 1 haftadır bende aynı şeyleri yaşıyorum Dr randevum perşembe. Gece uykudayken bile uyandırıyor bu midemdeki yanma boğazıma kadar geliyor. Acaba bebeğimin saçları mi çıkıyor onda mı ki
mylifeAslan Bilge_11 aynı durum kesinlikle aynıııı ya benım yarın randevum soracağım inanın yemek yiyemiyorum daha çok kuduruyor midem
Goncaa41 Sade sakız ve kefir çok iyi geliyo bana bendede aynı sorunlar var ama bunları kullanınca hafifliyo ve sonra bitiyo yanma çok şükür
mylifeAslan Goncaa41 sakız dişten cigeneyemiyorum kefir de beğenmedim içemedim meyvelisini içiyorum :(