Didemalkanendik Kızlar daha 8 haftalık hamileyim ama sürekli açım 2 gün öncesine kadar hiç bişey canım istemezken simdi yarım saatte bir acıkıyorum 2 ci gebeliğim aslında ama bilemedm psikolojikmidir acaba
burcuburcu Didemalkanendik bende öyleydim o haftalarda 😄 bulantım vard yedikçe geçiyodu o yüZden ağzım hiç boş kalmıyodu çok kilo aldım o ara 😄 ye boşver bulantında yoksa tadını çıkara çıkara ye
Esrakayikci Didemalkanendik 9 haftalık hamileyim ve hiç bişey yiyemiyorum az bişey yesem hemen cikariyorum bence tadını çıkar yemene bak ben serumlarla besleniyorum
Didemalkanendik burcuburcu ay canm çok şükür bulantım yok ama sürekli yedikçe zorla bulandırıyorum 😂😂
Kbrzynp Bende 7haftalik ama bulantim çok yemedikce bulanıyor sürekli açlık hissi ve sürekli bulantı 😟bulantısı olmayanlar çok şanslı ☺
Didemalkanendik Kbrzynp ay ben bulantı konusunda şanslıyım çok şükür yokda böyle sürekli yedikçe de zorla bulandırıyorum ya
Didemalkanendik Esrakayikci allah yardımcın olsun senin işin daha zor ya bn yerim onda sıkıntı yokda şekerim falanmı düşüyor acaba dedimm
NurGurel Ben de acimmm 😫 8-2 yim Bulantim cok koku hassasiyetim var yiyemiyorum.Bir an once su lantilar gecsede bizde yesek yaa yazik bize