Ucankus Kızlar bugün yumurtlama pik yani daha çatlama olmadı eşim gurbette bu akşam gelicek ve sabah tekrar gidicek yani 1 gece ilişki olucak ona rağmen hamile kalabilir miyim dün de böyle pikti umarım gece çatlar
1ciftyesilgoz Ucankus Allah ol derse olur canım 😅bugün pik yarın çatlar muhtemelen yarına kadar da içeride sperm olacağından bilimsel olarak da hamile kalman ihtimal dahilinde🙏
1prensesannesi_ Ucankus Rabbim ol derse olur ve benim oldu ilk evlendigim gün hamile kaldım şuan doğurdum mesela Rabbim sana da evlat nasip etsin inşallah 🤲🏻☺️
Meryeminannesi20 Ucankus tek seferden okadar hamile kalan var ki, ama siz şimdi çocuk amaçlı yaklaşınca stres seviyeniz yükselir kendinizi olsun olsun diye şartlamayın rahat bırakın stres olmaması için en büyük faktör
Ucankus minikmucizeemaak inşallah. Canım geçen ay da böyle olduğunda hep denedik olmadı bu ay tek sefere olursa şok olurum 😅
seizetheday Ucankus kalabilirsin belli olmuyor bu işler bazen aylarca deneyip olmuyor bazen tek sefer korunmuyorsun oluyor umarım dilediğin gibi olur 🤗
Ucankus seizetheday geçen ay yine her gün demedim yumurtlama günü olmadı inşallah bu ay tek seferde 😅
Hatice_123456 Ucankus Allah bilir siz yinede deneyin olmaz dediğimiz olur rabbim gönlünüze göre evlat nasip etsin