Aysegulce1 Aybarssmom_ ilk zamanlar ellerini yüzünü vs pamuk ile totosunu ıslak mendille 😄😄 benim tercihim bu yönde 🥰
Biyologannee Aybarssmom_ ilk 3 ay kadar pamuk kullandım oğluma. Hatta daha fazla da olabilir. Şimdi kızım olucak ona da öyle yapıcam 🌸
bebisimbenmmm Aybarssmom_ ilk cocukta yenidogan natural islak mendil kullandim ve hic pisik yada bir sıkıntı olmadi ama simdi ikimci olacak bende pamuk mu kullansam diye düşünüyorm..
cahillesohbetikestim Aybarssmom_ ikisi de. İlk üç ay bebek temizleme pamuğu kullandım dışarıda gerekirse ıslak mendil kullandım. Şuan ıslak mendil ile devam ediyorum sadece yüzünü pamukla siliyorum.
Hil7889 İkisini de aldım valla pamuk zor gelirse ıslaktan devamm 👯♀️👯♀️ her yerde pamukla uğrasabileceğimi düşünmüyorum ya
ug_fa-3diplomalianne Aybarssmom_ valla doğduğundan bezi bırakana kadar ıslak mendil kullandım ama sadece iki marka, baby turco doğadan ve şokunu bebe lan yenidoğan ıslak mendili, ikisi de temiz içerikli içinde sadece su ve potasyum sorbat var o kadar