Ecexxxxxx Kızlar merhaba ovulasyon testini ilk defa yapacam bugün Reglimin 7. Günü ben 28-32 günde bir regl oluyorum kaçlı aldığımda dikkat etmemiştim 10 şu test almışım. Daha önce burda sormuştum ama regl bittiği gibi başla yazmışlardı Google da regl bitikten 5 gün sonra diyor. Kısaca hangi gün başlamalıyım? Ve nelere dikkat etmeliyim sıvı alımını 2 saat önce kesecem başka detay var mı?
1flower Ecexxxxxx adet bittikten iki gün sonra falan başla istersen yani sana kalmış ama kişiden kişiye değişir yumurtlama zamanı oyüzden adet bittikten hemen sonra deniliyor . Sabah saat 10′dan sonra ve akşam 8′den önce yap ama genelde sabah yapmaya çalış . Ve hergün aynı saate yapmaya çalış, öncesinde su sıvı tüketme çok .
Patito__ Ecexxxxxx cnm hergun yapma adetten sonra basla cok sikikse bir gun arayla yap sonralara dogru koyulasirsa hergun yap
ebrarmom08 Ecexxxxxx beni 12. Gün oldu yumurtlama mesela iyki hemen yapmaya başlamışım beklerken kaçırabilirsiniz 🙂
Ebru_ozdemr24 Bittiği gün yapın çünkü adet bittikten hemen ertesi gün bile yumurtlama görebilirsin fakat yanlış yapmışsın 10 adet değil 30 adet alman gerekliydi bir ay boyunca yapman gerekli aynı saat yapmaya dikkat et sıvı alımı doğru 2 saat önce sıvı alınımını kes
Ecexxxxxx 1flower ya neden akşam 8 den önce deniyor bilginiz var mı acaba zorlasam sabah 11 de yaparım ama iş yerinde olacam sıkıntı olur en kötü akşam 7 ye sıkıştıracağım eve gelir gelmez
Umut_aras Başlama canım on adet zaten çok az adetin bitti yedi gün sürdü beş gün daha say üstüne o zaman başla saat 15,00 ile 17.00 arasında yapmaya çalış her gün aynı saatte yap yapmadan önce iki saat su veya sıvı bişey tüketme .
Ecexxxxxx Patito__ sonradan her kutudan iki adet çıktığını fark ettim neyseki 20 liymiş ama 10 lu alanlar için söylediğiniz yöntem mantıklı geldi
Ecexxxxxx Kızlar cevaplar için teşekkür ederim ama çok pardon her kutuda 2 test varmış yani 20 li oluyormuş, sabahları yapamam çalışıyorum eve gelmem 6 yı buluyor her akşam 8 de yapacam galiba bugün başlasam mı
ebrarmom08 Ecexxxxxx saat 12 1 arası yaptım hergün. Bugün testim pozitif çıktı hamileyim galiba 😇 ilk defa ovülasyon denemiştim. İlkinde tuttu
1flower Ecexxxxxx akşam saatlerinde yapıldığı taktirde LH artışı sabahın erken saatlerinde başladığı için sonuçlar çelişkili çıkabilir. Ama bazı doktorlar kişiler vs akşam 22.00 dan önce de yapılabilir diyor . Ama yine de çok geç saate bırakmayın benim akşam 10da yapmışlığım da var .
Ecexxxxxx 1flower ben 3 gündür yapıyorum gittikçe 2. Çizgim silikleşti her gün 19.00 da yapıyorum 7. Gün başladım bugün 9. Günümdü koyulaşacağına silikleşti