Gizembalkan Sevgili annelerim şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz doktorum yarın şeker yüklemesi istedi ve çok kararsızım erken dogum riski olabiliyormuş
Happy20 Gizembalkan ben yaptırdım şükür suanlik bir sıkıntı yok 30+1 deyim doktorunuz onerdiyse yapmalısınız bence
babymomy_ Gizembalkan şeker yüklemesiyle erken doğum riskinin alakası olduğunu düşünmüyorum . Benımde doktorum istedi ve yaptırdım . Doktorunuz ne diyorsa o şekilde ilerlemenizi öneririm . Hiçbir doktor zararlı bir şeyi size yaptırmak istemez
Patito__ Gizembalkan asil seker varsa erken dogum olur. Bende seker varmis misal yukleme yapilinca anlasildi ve bir erken dogum sonucu kaybim vr yuklemeyi sonra yaptirdim
Gizembalkan Happy20 bugün kontrolum vardı istedi kimisi yaptırın diyor kimisi yaptırmayın kararsız kaldım çok
Happy20 Gizembalkan 50 grlik yaptırırlar o da 12 tane küp şeker ediyor aynı hesap bı sıkıntı olmaz içiniz rahat olsun Allah korusun bı sıkıntı varsa şimdiden önleminizi almış olursunuz hem doktorunuz da yaptırın demiş
Gizembalkan Patito__ normal şeker ve gebelikte ortaya çıkar şeker farklıymış eeken dogum yada kayıplar yasanabiliyormuş dediginiz gibi
Egeminannesi Gizembalkan hiç bsy olmuyor herkesin demesine bakma canım ilk gwbeligimde de yaptırdım şekerden şüphelndim ikincide de ayaklarım ellerim şişti yine şüphelendim yaptırdım hiç bsy de olmadı zaten o kdr fzl bı şeker değil iki dilimbaklavaya denk geliyomus
Gizembalkan Egeminannesi benimde ellerimde ve ayak bileklerimde şişlik oluyor o yüzden mi acaba ben çalışıyorum ayakta kalıyorum diye oluşuyor sanıyordum
Patito__ Gizembalkan bnm normaldede sekerim varmis iste yaptirabilsrydim belli olacakmis misal ablamda da gebelik sekeri cikmisti iyiki yaptirmis cunku belkide kaybedebilirdi
Egeminannesi Gizembalkan şeker cikmadi canım bende çok şükür benimde oğlum peşinde koşuyorum 18 aylık o yoruyor beni sürekli oyun istiyor ondan oluyor sanırım çünkü tuzlu da yemiyorum çok su iciyorum