Merhabalar 26 yaşındayım 3 yıldır evliyim, bu zamana kadar hiç korunmadık gebelik ilk 1 sene düşünmediğimiz için dikkat ettik sadece. Daha sonra tahliller vs yaptırdık eşimle ve herşey normaldi. 1.5 sene boyunca denedik 2 kere çatlatma ve femara kullandım sonuç alamadık. Daha sonra verem hastası olduğumu öğrendim ve apar topar ameliyat oldum. Bu dönemde verem mi kaldı demeyin çünkü varmış.. 9 ay bi yüklü antibiyotik tedavisi gördüm. Temmuz ayında tedavim bitti. O sürede korunmadık ama dikkat ettik. Şimdi tekrar doktoruma gittim baştan bi tahliller olduk eşimde bende sonuçlar yine normal. Doktorum yumurtamın güzel olduğunu ve çatlatma iğnesi denedi. Bu sefer yine çok ümitliydim aradan uzun bi zaman geçmişti çünkü. Fakat bugün 4 gün gecikmeyle yine regl oldum.. Doktorum yine sonuç alamazsak gel rahim filmi çekeriz dedi.. Şuan adetimin bitmesini bekliyorum. Gerçekten yorulduğumuzu hissediyoruz eşimle. Psikolojik olarak daha çok.. Acaba çocuğum olmayacak mı hiç düşüncesi etkiliyor bazen. Ama Rabbime de güvenim sonsuz.. Sizden dua bekliyorum ve ekstra neler yapabilirim, ya da bi hocaya mı gözüksem gerçekten bunları düşünüyorum..