Nurdemirr 25+4 haftalık hamileyim kısa süreliğine kalp atışım hızlanıyor ve sonra normale dönüyor normalmi ?
Aleyna4161 Nurdemirr stresten oluyordur belki, seni çok zorlarsa acile git zorlamazsa normal doktor kontrolünde doktoruna söylersin
TomrisHanim Nurdemirr benim heyecandan oluyor arada öyle diye düşünüyorum 😂 bebeğinde hızlı atıyor ben normalleşince onunkide normalleşiyor inşallah birşey olmaz 🤦
Tweety3437 Nurdemirr bende yaşıyorum canım 20 haftalıgım kendimi çok yordun mu olur zaten normal insanlara göre kalp atışımiz daha hızlı atar bende tedirgin olmuştum ama takip ettim kendimi yorunca oluyor hissediyorum kalbimin atışını ama sen niyede doktoruna sor için rahat eetsin canım
yslnrsh Nurdemirr benim hep oluyor nabzım yükseliyor normal olduğunu okumuştum zar zor nefes alıyorm zaten hem sıcak hem bebek artık büyüdü 🤣
Nurdemirr Aleyna4161 zorlamıyor ancak yüksek kan basıncı olabileceğini düşünüyorum yarın doktoruma soracağım genede yaşayan varmı diye sormak istedim
Nurdemirr Tweety3437 kendimi çok yorduğum zaman dinlenmeye geçtiğimde özellikle oluyor bende onu farkettim ancak arada sakin olduğum zamanda farketmeye başladım bakalım ne diyecek doktor merak ediyorum
Nurdemirr yslnrsh nabız yüksekliği normal olabilir belki ama hızlı kalp atışı tedirgin etti açıkçası yarın öğreneceğim bakalım
kbrincehasan Nurdemirr tansiyondan olabiliyor sırt üstü yatmamaya çalış veya yatacaksan da yastığın yüksek olsun
clkz Kalbe kanın az gitmesinden dolayı. Dolaşım probleminiz varsa düşük tansiyon seyrediyorsanız genelde sırt üstü yatınca kalbe az kan gideceğinden öyle oluyor. Derin nefesler alarak düzeliyor. Benim de hep öyleydi ama sırt üstü yatma olayı ı kesfedip yatmayınca yaşamadım pek
Hazal-karatepe Nurdemirr panikten , stresten, yorgunluktan, kan basıncından, sırt üstü yatmaktan, bebişin baskısından vs vs olabilir. Bende de oluyordu zaten benim kalp rahatsızlığım var beloc diye ilaç yazdı gayet iyi geldi
Nur-kaynak Nurdemirr canım nabzın yükselıyor ben her ölctüğümde yükseliyordu ve bu senı çok rahatsız eder doktoruna söylemelısın ona göre ılac verecek
Nurdemirr Nur-kaynak bugün doktorumda nabzını ölçmelisin 110 üzeri çıkarsa mutlaka bakılması gerekiyor dedi nabız ölçermi almalıyım bilemiyorum o anlık birşey oluyor ve geçiyor eczaneye gidene kadar geçecektir.
Bramasole Nurdemirr benim de 20 li haftalardan beri öyle 36. Haftadayım hala arada oluyor. Sıcaktan ve sırt üstü yatmaktan oluyor bir de aslında ben saatten kontrol ediyorum nabız 115 falan çıkıyor normal insanlara göre çok ama hamilelere göre normalmiş bize garip geliyor alışık olmadığımız için o kadar hızlı olmasına. Doktor kontrollerimde tansiyon şu bu problemim de çıkmıyor hiç zaten. Normal yani korkmayın ama yine de kontrolde sorun içiniz rahatlar en azından.
Unzile31 Nurdemirr tsh Lara baktır cnm troid hastası olduğum için carpintilarim oluyor gebelikte normal çarpıntı ama troid varsa daha yoğun hissediliyor
Sultannbstrk Nurdemirr bence sıcaklardan oluyor benimde çok oluyor fenalık geçireceğim sanki kalbim hızlandıkça bir kötü oluyorum sonra zamanla düzeliyor ama o an kötü hissediyorum çok
Anneolmak58 Bende 25+6 dayım. Bende de oluyor özellikle sabah kahvaltı yaparken oluyor. Dinleniyorum geçiyor biraz.
Sumydmn Nurdemirr benim hamileliğim boyunca yaşadığım bi sıkıntı. Yaz gelene kadar çok büyük sıkıntı yaşamadım ama sıcaklarda çok arttı. Nabzım 120 leri buluyor ve ben hep yaşıyorum bunu ne yazık ki. O yüzden çok hareket etmiyor sıcskta dışarı çıkmıyor yürümüyorum. Çıkarsam muhakkak bir köşeye yığılıyorum vücut kaldıramıyor gözlerim kararıyor. Kardiyoloji hamilelikte normal diye ilaç vermedi. Evde vakit geçiriyorum ben de mecbur akşam yürüyüşe çıkıyorum.