bsrdmlpnr Sedahoca https://www.instagram.com/p/Bq2PqcJlhIK/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1kg90n5imeh3y Bulduuummm 😂😂
Esmakiral Ben silvermom aldım ilk türk markası diğerlerine boşuna o kadar para vermeye gerek yok kullanılış amacı aynı faydası aynı .takipte kalın muhtemelen yılbaşı indirimi falan olur.ben black friday de 180 e almıştım
bsrdmlpnr Esmakiral aynen bende o zman aldım sonuöta hepsi aynı görevi yapıyo silveretteye o kadar para vermek istemedim açıkçası bundada ondada 925 ayar gümüş yazıyı değişen bişi yok bence 🤷🏻♀️
KucukMik Gümüş göğüs kalkanlarını kullandığınızda çamaşırınızdan belli oluyor mu? Emzirme sütyenleri kaplı da olsa belli eder diye tedirginim. Avent’in göğüs kalkanları dışarıdan belli oluyor. Bir de kullananlar veya alıp deneyenler göğüs ucuna teması olup olmadığını söyleyebilir mi? Mesela Avent’in kalkanından memnun olanlar kıyafete temas etmesini önlediği için memnunlar ama denediğimde kalkanın göğüs ucuna temas ettiğini görünce amacına hizmet etmediğini düşündüm. Gümüş göğüs kapaklarında bu durum nasıl merak ediyorum.