Gamzekand Kızlar ikinci gebelikte 14. Haftada bebeğin hareketleri hissedilir mi sizce bence ben hissediyorum 🙈
Aleyna4161 Gamzekand ben ilk gebeliğimde 12+2 de pıt pıt bişeyler hissetmiştim her gün takip ettiğimde bebişimin hareketi olduğunun farkına vardım 🥰 şuan 37+3teyiz
MF0127 Gamzekand banada imkansız geliyordu ama hareketli bir bebekse ufak ufak hissediliyor bağırsak hareketide olabilir
sunshine_ Gamzekand bende bazen sık bir şekilde bişi hissediyorum karnım pıt pıt atıyor bugün hiç olmadı ama belki bağırsak hareketi bilemiyor bir umut onun la bağ kurdurdu için üzülüyor insan hissetmeyince😊
Liv3652 Gamzekand evet hissediliyor bende tam o haftada kıpır kıpır su gibi hissediyodum 21 deyiz öncekine göre bu haftalar tekmeleri daha net belirli hissediyorum 🥰
MF0127 Aleyna4161 canım ilk gebelikte imkansız o bağırsak hareketidir muhtemelen birde kız bebekler biraz daha geç hareketlenirmiş genelde.
Gamzekand Aleyna4161 maşallah darısı bizlere olsun bende hissediyorum ya birde ikinci gebelikte daha tecrübeli oluyosun fark edebiliyosun 🥰
Aleyna4161 MF0127 neden imkansız olsun ki ? hem yukarda hissetmedim aşağıda hissediyordum sürekli takip ettim zamanla da bebeğin hareketleri olduğunun farkına vardım 😄