sulee_3535 bu hastanede doğum yapan var mı 2. çocuğuma hamileyim ilk çocuğum özel de doğdu fakat fiyatlar aşırı artmış o yüzden bu hastaneyi seçtim sezeryan doğum olucak bilgisi olan ya da burda doğum yapan arkadaşlar bilgisini aktarabilir mi
Hdemir1618 sulee_3535 ben ilk başta oraya gidiyordum doktorları bu kadar ilgisiz olamaz ikide testimi onlar yüzünden kaçırdım soru sordum cevap dahi vermiyorlar bir şey soruyorum yüzüme bakmıyorlar Ümraniye devlete gidiyorum şimdi doktor araştırdım orada ben de epidural olacağım sağlıktan dolayı çok da güzel ilgileniyolar 20 tane soru soruyorum 20sine de cevap veriyor
Canseel13 Hdemir1618 ümraniyeye gidiyorum bende sibel hanım özlem hanım ve tuğba hanım müthişler tavsiye ederim
iremmm1919 Hdemir1618 Ya bence doktor şans işi. Bende 7 aydır oraya gidiyorum. Ama doktorum muhteşem çok seviyorum. Ama hastaneyi merak ediyorim sadece
Hdemir1618 iremmm1919 iyisine denk gelmeniz güzel olmuş maalesef ki 2 doktora gittim orda kötü davrandıkları için değiştirdim normalde evime 10 dk mesafede hastane
Hdemir1618 Canseel13 evet Ümraniye de yapacağım . Akciğerimden rahatsızlığım var o yüzden araştırma olsun istedim onlsrda güzel ilgileniyorlar