Zeynepsyhnn Kızlarrr 39 haftalık hamileyim kızımın gelmeye niyeti yok ilişkiye girmek doğumumu tetikler miii sizce yapsam mııı yapan var mıııı ?
Mavigozunannesi Zeynepsyhnn valla ben son güne kadar yaptım ilişki 3 cm açıklıkla gittim ne yuruyusler hurmalar hareketler 10 cm açılıp sezeryana girdim çünkü bebek 4 kiloydu kafası da büyüktü 2. Normal dogumum olacakti olamadı sonuç 5 saat sancı çekip sezeryan oldu çokta kasma akışına Bırak ama dene denemekten zarar gelmez haftan gelmiş zaten
Zeynepsyhnn Mavigozunannesi Aslında hamileliğimden bu yana yapmadım eğer şimdi yaparsam canım yanar mı bebeğe zarar verir miyim düşüncesi var
piemses_annesi Mavigozunannesi kaçıncı hamilelikte yaşadın bunu 10cm açıklığın varmış bebiş çok mu büyüktü normalde kafa kemikleri yumuşak olur ztn birbirine geçer derler bende şuan ilk hamileliğim bebek iri ve kilosu 4 nerdeyse korkuyorum bir yandan normal isterken diğer yanım risk almak istemio
ChemistrySK Zeynepsyhnn ben kizimda girmistim ertesi gunde doguma girdim, su an 37+6 yim ve yine son gunler ayni sekilde denemeyi düşünüyorum zaten hic sinir koymadik biz iliski sikligina ,yani evet ise yariyor korkulacak bi durum yok
Asl-stc Zeynepsyhnn hamilelik bir hastalık değil ve riskli gebelik değilse cinsellik bir engel değil emin ol doktorunun bunu zaten söylüyor olması lazımdı ayrıca spermin içerisinde ki bir madde ile Sünni sancının ıcındeki bir madde aynıymış oda kasları gevşetip açılmayı sağlarmış doktorunla herseyi konuşmayı dene bunları doktorum ve ebeler söyledi son ana kadar ilişkiye girmelisin dediler hatta Suriyelilerin çatır çattır doğurmasında en büyük etken cinselliklerinin hiç bitmemesiymiş
Mavigozunannesi piemses_annesi 2. Gebelikte yaşadım oğlum 4 kilo 54 cm kafa ölçüsünü hatirlamiyorum ama iri kemikli bir bebekti yanu doğdu ödemi gider kilo verir hastanede kilo alıp çıktık yenidogan gibi değildi diri diri bir bebekti sezeryana alınma sebebim oğlumun solunumu yavaşladı benim de artık ıkinacak halim kalmadı çok yorulmustum ve akabinde baygınlık geçirdim ikimizde kötü olunca seseryana girdim iuikide girmişim oğlumu bir süre vermediler bana solunum desteği aldı yoğun bakıma girme durumu oldu kanalda beklediği için çıkamadı çünkü ben ilk kızımı 3100 gr 12 saatte dogurmustum o normal oldu diye Dr 2. Yi zorladı ama olamadı işte
Zeynepsyhnn piemses_annesi 😂 sen ilişkiye girdin mi ben istemsizce korkuyorum Şuan girmeye yaa kızında gelmeye niyeti yok ama şöyle yalancı sancılarım oluyor bıçak batmalarım oluyor ama gelmeye niyeti yok yaaa
Tubatgn Zeynepsyhnn Açılmayı ilerletiyor ben 3 4 hafta 2 cm açıklık ile gezdim. Rezene içtiğim gün doğumum başladı.
nefessmommm Zeynepsyhnn Korunmasız ilişki doğumun başlamasına yardımcı olurmuş canım gün aşırı yapılabilir hiç bir sıkıntı olmaz. Sağlıkla gelsin bebişin. Bol egzersizle de destekleyebilirsin
Zeynepsyhnn nefessmommm Korkuyorum ama deneyecem inşallah yani hayırsızla 40. Haftayı görmek istemiyorum 41e kalmak istemiyorum suni sancı yemek istemiyorum Allahım inşallah etkisi olur 🥲🥰
Zeynepsyhnn ESRAFS Evettt onu bende duydum ama yaa sütüm gelirse ilk sütü bebeğin alması sağlıklıymış şimdi boşa gitmesin durup dururken 😂
piemses_annesi Zeynepsyhnn kız aynısını yaşıyorum o iğne batması ne kadar berbaattt, ilişkiye bir kaç hafta önce girdim bir gece sancidan oluyodum dene bence hemen dogurrsun😅😅
Zeynepsyhnn Asl-stc Ah bu Suriyeliler o konuda haklısın 😂Cuma günü doktora gidecem konuşacam onunla da risk yok çok şükür herşey normal dedi o yüzden ilişkiye girmemi herkes tavsiye ediyor kendi teyzem ilişkiye girerek kuzenimi getirmiş zaten açılmasına sebeb olmuş inşallah benim de öyle olur
nefessmommm Asl-stc insan ayırt ediyor gibi olmasın ama Suriyeli kadınların çoğu hamile kaçıncıya hemde kim bilir keşke biraz uçkurlarına düşkün olacaklarına vatanlarını savunsalardı da bizde rahat etseydik. Hem devlet hastaneleri onlardan geçilmiyor
Zeynepsyhnn piemses_annesi Bıçak batması çatının genişlemesine sebebmiş o zaman girersem ilişkiye heralde bugün yarın gelir Allahım inşallah aminnn 😂😂
Hasret-Onur65 Zeynepsyhnn İlişki tetikliyor mu bilmiyorum bende 39+1 deyim hiç de ara vermedim gelen giden yok ama bugün gün boyunca damla damla kan lekesi gördüm bakalım neler olacak