mylifeAslan kbrmrym96 vip oda 750 TL süsleme 1500 doktorum gereksiz bence tüm odalar tek kişilik dedi ve dediğine göre demek ki tam güzel süslemiyorlar 😂 süslemeyi ben alacağım yapacağım
kbrmrym96 mylifeAslan bende 7 li balon standları oluyor kapının yanlarına kapıya tül kapı süsü hediyelik olarak kutu çikolata ve yaptrısıram birde açacak
kbrmrym96 mylifeAslan Rabbim Sağlıklı sıhhatli kolay bir şekilde kucağınıza almayı almayı nasip etsin 🤲🤲🤲
Poncik_Mom Ark mylifeAslan merhabalar öncelikle tebrik ederim 🙏🏻 Doğum tecrübeniz nasıl geçti bende 5 ocakta altınkozada yapacagım kendiniz mi süslediniz 🙏🏻
Ddem Poncik_Mom bende 5 ocakta yapacağım. Süsleme işini falan kendiniz yapıyormuşsunız ücrete dahil değilmiş yani. Fotoğraf çekimide yokmuş dışarıdan tutarsınızda sadece odanızda çektirebiliyorsunuz
gizem050601 Ddem Merhaba doğumunuz nasıl geçti acaba 23 Ocakta da benim doğumum olacak kısmet olursa oda süslemesini bir de kendiniz mi yaptınız ?
Ddem Mercimeek doktorum alanında bilgili ve iyi bi doktor olduğu için başka bi doktora gitmek istemedim hiç oda süslemesinide illa olsun diye istemiyorum olmasada olur diye düşündüm
Bebilerim Mercimeek hangi medicalparkta seyhan mı adana mı cünkü orada doğum ücretleri 20 bin şaşırdım bian bende seyhana gidiyorum