Ddem Asya011 bugün aradım sordum haftaya bende detaylı ultrason yaptıracağım ilk baştan beri doktorum ersin bey sigortalı 550 Tl sigortasız 650 Tl dediler sadece muayene ücretini alıyorlar yani ek ücret almıyorlar
Ddem kbrmrym96 adana altınkoza hastanesinde muhtemelen yeni olmuştur 3 ağustosta kontrole gittiğimde fiyatı farklıydı evet
kbrmrym96 Ddem ben yaptırmadım daha şehir hastanesinde randevum var cuma günü o ne zaman Perinatoloji yönlendirirse
kbrmrym96 Ddem bende normalde Ersin hocaya gidiyorum ama hastanemizde detaylı ultrason yok dedi siz yaptırdınız kaç haftalıksınız
Ddem kbrmrym96 kbrmrym96 kbrmrym96 eşinizlemi profil fotoğrafınız var Instagramda bi sayfa buldum ama emin olamadım sizin olduğunuzdan
Ddem kbrmrym96 1 Eylüle aldım randevuyu banada yok demediler şuan 19+4 günlük haftaya 20.haftaya girmiş olacağım
Atlasmom01 kbrmrym96 doktorum Fatma Ersöz Bozkurt ama kendisi bakmıyor laboratuvar katında biri bakıyormuş adını bilmiyorum
kbrmrym96 Atlasmom01 Instagram home_mary01 varsa Instagram ordan görüşelim mi doktor değiştirmeyi düşünüyorum detaylı danışmak isterim
kbrmrym96 symag Instagram home_mary01 ordan detaylı konuşalım mı canım çok sıkıldı bana yapmıyorum dedi
Atlasmom01 kbrmrym96 evet doktorum ekstra ücret olduğunu söyledi ama fiyatını sormadım her şekilde yaptıracağım için