Aysegul57 Efemomlife13 benim ilk olduğu için birde çakışıyorum o yüzden geçen hafta sonu herşeyini hazırladım tıkayıp ütüleyip küçük hurçlara hazırladım
duygukrd Aysegul57 28 30 hafta arası hareket azlığı normal canım çoğu kişide bunu yaşamış ve bende yasadım 30 olunca daha güçlü vuruyorlar 😀
tubik7 Aysegul57 birebir aynı günümüz ben de bugün 29+3 üm. Sırt bel ağrısı yok ama halsizlik yorgunluk ayak bileklerim ve ellerim sabahları çok tutuk oluyor.
Aysegul57 tubik7 baş aşağı dönmüş durumda dedi doktor. Yani 27. Haftada dedi bunu doktor o zaman kilomuzda 1080 di.
Sezen01 tubik7 kanamam olduğu için doktora onunla ilgili bir şey sormamıştım haftaya Salı gideceğim herşeyi soracağım inşallah 🥰
tubik7 Efemomlife13 bem de henüz hazırlamadım ama hazırlayanlar da olmuş geç mi kaldık acaba ben kendime de daha bi şeyle almadım sadece bebeğe hastane çıkışı zıbın çorap battaniye alt açma aldım o kadar
Aysegul57 tubik7 bence hazırlamalısın birşeyleri gün geçtikçe ağırlaşıyoruz bu son evre çok hızlı gelişebiliyor herşey
tubik7 Aysegul57 bebek ağırlaşıyor ya artık ondan da olabilir inşallah hafif atlatırsınız siz de.. bir de ben hamile kalmadan bi iki hafta öncesine kadar sağlam bi fizik tedavi süreci geçirmiştim uzun uzadıya… sırtım boynum berbattı … şimdi ona yorumluyorum belki onun biraz faydası olmuş olabilirmi ki bilmiyorum 🤷🏼♀️..
tubik7 Doktorum beni 31. Hafta için çağırdı ama açıklama yapmadı gebeliğimde herhangi bir sıkıntı yok aklıma nst geldi acaba nstye mi alacak? Bir de normal doğum isteyen anneler bebekleriniz döndü mü benimki hala makat gelişli döner mi sizce?
Aysegul57 tubik7 benide 32. Haftamda çağırdı artık 2 haftada bir olacak kontroller diye sanırım. Benimki baş aşağı ama geri eski halinede dönebilir dedi
Aysegul57 tubik7 evet kesinlikle evim teras katta asansör yok işyerim bulunduğum yere 2 saat bunlarda yoruyor açıkçası beni. Keşke bende bi masaj yaptırsam 😂 esnemek gerilmekte yasak iyice odun gibi oldu sırtım
brudi 29.haftadayim benim bebeğimde az hareket ediyor.Vee ben büyük eşyalar harici hiçbir hazırlık yapmadım.Gozumde büyüyor şimdiden yapılması gereken ütüler 😕😕
Aysegul57 brudi canım benim sende hemen halletmeye bak valla ben yaptım üzerimden Büyükburç yük kalktı. Ütüleme işi çok zor el kadar kuyafetleri ama bir o kadarda zevkli 😇
tubik7 Aysegul57 bir arkadaştan şey duymuştum kilosu artıp yeri daralana kadar belli olmuyor bazen tekrar dönüyor ama son zamanlar aldığı pozisyon neyse sanırım doğuma da öyle giriyormuş .. her şeyin hayırlısı tabi illa normal diye diretmek istemiyorum ama nasip olursa çok istiyorum .. o yüzden böyle soruyorum kaçta dönüyor döner mi vs 😀