Fdoner-34 Reni kısa süreliğine de olsa kurtarıcı 😥 bi de yemekten yarım saat sonra gelen açlık var bende 😂😂
3. Trimester Anneleri 🥳
5995 bi Reni içiyorum o etki ediyor. Bi de hafif dik açıyla yatarsam yanma kesiliyor. Açıyı deneyerek ayarlayabilirsin ben yanlışlıkla keşfettim yanmadan uyuyamadığım bi gece😂
DtkBsr selam kızlar bende 28+2 haftalığım. Dün iç çamaşırıma bir bardak kadar su geldi birden aktı pek önemsemedim. Akıntı diye düşündüm. Bugün de ağrım vardı acile gittim nst sancı çıkmadı ama yoğun süt gibi bembeyaz akıntımın olduğunu söyledi bu nasıl geçer ve nst sancı çıkmadı ama bazen bebek taş gibi oluyor anlam veremedim. Bu arada 30 haftalık gözüküyor bebek iki hafta önde bu sorun olur mu
Damlagulll kız aramızda bı gün var 😂😂 nasıl gidiyor hamilelik
Kubrafrat12- hey maşallah 41i görürmusun sen kız 😂
Sahdormommy allah kavuştursun çok yakınız ben de 32+6
Sezen01 kaç haftalıksın
38+1 den selamlar 🥰🥰
Tugbacakan bizde 32
DtkBsr 32+5 olduk ogluşumla🥰
27+3 bizde 🥰
Busetomris sağlıkla gelsinler inşallah ☺️
biryildiz42 bu dönemde normal akıntı benim en başından beri vardı 37+1 oldu hala devam ediyor hatta artıyor akıntının miktarı kıvamı ilerde korkma.doktorun suyuna bakmıştır zaten demekki sorun yok ki bişe dememiştir. 2 hafta önde olmasıda sorun değil bir iki hafta önden gitmesi kabul edilir birşey bizim de öyle çünkü önden gidiyor ama bu erken dogurcan anlamına gelmiyor.bebeklerimiz iri bebek çabuk gelişiyor demekki ###
DtkBsr hemen hemen yakınız 28 haftalik benim
Tugbacakan onu denedim ama dik açıyla hayatta uyuyamadım 😓😓
DtkBsr 7 aylık olarak biliyorum kuzum