Fdoner-34 Reni kısa süreliğine de olsa kurtarıcı 😥 bi de yemekten yarım saat sonra gelen açlık var bende 😂😂

5995 bi Reni içiyorum o etki ediyor. Bi de hafif dik açıyla yatarsam yanma kesiliyor. Açıyı deneyerek ayarlayabilirsin ben yanlışlıkla keşfettim yanmadan uyuyamadığım bi gece😂

• 5995 bunu yanıtladı.

DtkBsr selam kızlar bende 28+2 haftalığım. Dün iç çamaşırıma bir bardak kadar su geldi birden aktı pek önemsemedim. Akıntı diye düşündüm. Bugün de ağrım vardı acile gittim nst sancı çıkmadı ama yoğun süt gibi bembeyaz akıntımın olduğunu söyledi bu nasıl geçer ve nst sancı çıkmadı ama bazen bebek taş gibi oluyor anlam veremedim. Bu arada 30 haftalık gözüküyor bebek iki hafta önde bu sorun olur mu

DtkBsr aranızda önde olan bı tek benmiyim kızlar 37+4 oğlumun yeri güzel heralde tık yok beyfendiden😂😂

Beybiimp 37+4 benim canım benimde sanki boğazımda yedim yemek orda durmuş sıvı tüketmekte biraz zorlanıyorum

5678_ kasıkta sancı ve vajinada baskı oluyor mu bende oluyor da bu da beni korkutuyor 32+5olduk

biryildiz42 bu dönemde normal akıntı benim en başından beri vardı 37+1 oldu hala devam ediyor hatta artıyor akıntının miktarı kıvamı ilerde korkma.doktorun suyuna bakmıştır zaten demekki sorun yok ki bişe dememiştir. 2 hafta önde olmasıda sorun değil bir iki hafta önden gitmesi kabul edilir birşey bizim de öyle çünkü önden gidiyor ama bu erken dogurcan anlamına gelmiyor.bebeklerimiz iri bebek çabuk gelişiyor demekki ###

Tugbacakan onu denedim ama dik açıyla hayatta uyuyamadım 😓😓